BingoLotto med schlager och dansband

På lördag får alla som uppskattar schlagers och dansbandsmusik sitt lystmäte i BingoLotto. Melodifestivalsegraren Jan Johansen och dansbandsmästarna Fernandoz står för tonerna i ett av Sveriges kanske viktigaste familjeprogram.

– BingoLotto är ett familjeprogram med underhållning och vinster av hög kvalitet. Men syftet med vårt program är viktigare än allt detta, och det är att få in pengar till vår föreningsverksamhet, allt från amatörteater och bridge till fotboll och Unga Örnar, säger programledaren Rickard Olsson.

Schlagernostalgin i BingoLotto är inne på sin andra vecka. På melodiscenen på lördag står ingen mindre än Melodifestivalvinnaren Jan Johansen. 1995 slog han igenom med dunder och brak då han vann Melodifestivalen med låten Se på mig. Jan Johansen är aktuell med sitt nya album Röd Mustang, men BingoLotto-publiken får vatten på sin nostalgikvarn då Jan Johansen framför 1995 års vinnarbidrag Se på mig.

Det är inte bara världskända fotbollstränare som kommer från Torsby. En annan av ortens stoltheter är svenska dansbandsmästarna Fernandoz. Gruppen har haft flera hits på Svensktoppen och fått en nytändning genom samarbetet med sångerskan Git Persson. I lördagens BingoLotto får tv-publiken höra två låtar: Nej, så tjock du har blivit samt Det är lätt att bli kär.

Förra lördagen åkte Åke Eriksson från Trollhättan hem tre miljoner kronor rikare efter ett snurr på Superchanshjulet. De tre som hoppas på samma tur denna vecka kommer från orterna Älvsjö, Avesta och Nässjö.

BingoLotto bjuder på spänning även för de yngre tittarna. I momentet Skattjakten får en ung skattletare i direktsändning öppna lådor fram till att hans eller hennes ”drömvinst” uppenbarar sig. På lördag hoppas en tjej från Karlsborg vinna massor av fina vinster.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *