BingoLotto med Saidas son

På söndag kliver Dennis Andersson, son till Sveriges mest berömda sierska Saida Andersson, in i Lotta Engbergs spelhåla. Tre miljoner kronor står på spel i direktsända BingoLotto. Kommer Dennis att använda sin synska förmåga för att säkra vinsten?

Dennis Andersson från Boden är son till Sveriges genom tiderna mest berömda sierska, Saida Andersson. På söndag har hans chans att bli tre miljoner kronor rikare i BingoLottos finalspel. Spelet går ut på att gissa valören på liggande klöverkort. Men visst borde det vara en enkel match för en människa som är född med ”gåvan”?!

Förmågan att spå har i över hundra år gått i arv i familjen Andersson. Redan Saidas mor kunde spå om framtida händelser och blicka tillbaka på saker som hänt. Av Saidas barn i livet är Sol-Britt Rönnqvist den som är mest aktiv. Men även Dennis har ärvt förmågan att spå – genom åren hjälpt människor i hela Norden att hitta försvunna människor och förlorade saker, han har haft kontakt med bortgångna – och spått vinstchanser! Är det Dennis tur att vinna på söndag?

Utöver ett spännande finalspel finns chansen att kamma hem en av 15 extra bilar som står på spel i BingoLotto och dessutom är Martin Stenmarck gäst.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *