BingoLotto med Nanne Grönvall

På lördag kl. 18.00 är det dags att bänka sig framför TVn igen. I årets andra BingoLotto avlöser artisterna varandra på scen – både Nanne Grönvall och Kalle Moraeus har lovat att dyka upp. Dessutom kommer Anna Stadling och Idde Schultz för att framföra musik från sitt nya album. Och som vanligt är vinstbord och lådor fullspäckade med kontanter, resor, bilar och prylar till hus och hem.

Mitt i den mörkaste vintermånaden gör Rickard Olsson & Co allt för att lysa upp tillvaron. Först ut är ständigt aktuella Nanne Grönvall som under hela hösten hållit hov på Hamburger Börs i Stockholm med sin egna krogshow. Spelmannen, violinisten och luftgitarrsmästaren Kalle Moraeus, som just avslutat sin julshowsturné dyker också upp och dessutom kommer även de båda sångerskorna Anna Stadling och Idde Schultz.

Förra veckan var det premiär för barnmomentet Skattjakten. 10-åriga Jimi från Vänersborg kom och kammade nästan hem full pott – allt från en cykel till en resa till Disneyland. Denna vecka är det 11-åriga Sarah från Lysekil som får möjlighet att öppna skattkistor i jakten på sin egen drömvinst.  

– Det är kul att det blivit plats igen för ett barnmoment i BingoLotto. Alla barn mellan 6 och 13 år kan nu ringa in efter varje bingospel och vinna fina vinster. Extra spänning för alla de barnfamiljer som tittar, säger programledare Rickard Olsson.

Lördagens Finalspelare finns också på plats redo att kämpa om ett snurr på Superchanshjulet. Följande personer gör denna lördag upp om vem som får chansen på miljonerna: Samuel från Kvillsfors, Carina från Brämhult och Alf från Storfors. De två övriga åker inte hem lottlösa: tvåan får en Volvo och trean 50 000 kronor.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *