BingoLotto med Martina Haag och CajsaStina Åkerström

Martina Haags "Underbar och älskad av alla" har tagits emot med öppna armar av svenska läsare och biobesökare. Martina och regissören Hannes Holm berättar i BingoLotto på söndag om hur projektet ändrade form från bok till film. Dessutom står CajsaStina Åkerström på scen och fiskeexperten Martin Falklind har lovat att lotta ut en resa till Svalbard.

Succéfilmen Underbar och älskad av alla handlar om Isabella, spelad av Martin Haag själv, vars liv hamnat i vänteläge: skådespelarkarriären trampar vatten och privat springer vännerna om henne och skaffar hus och barn – tills en generös frisering av CV:n leder till ett jobb på Dramaten i Stockholm.

För den direktsända musikunderhållningen på söndag står CajsaStina Åkerström för. Skivan Visor från förr och nu är ännu ett bidrag till den svenska visstraditionen. Trion Steve Dobrogosz (flygel), Backa Hans Eriksson (kontrabas) och Johan Löfcrantz-Ramsay (trummor/percussion) hjälper CajsaStina att tolka bland annat Martin Koch, Bellman och Vreeswijk.

– Vi har ett fantastiskt kulturellt startfält på söndag med allt från författare, regissörer och vissångare, säger Rickard Olsson. 

För de mer strapatslystna lockar BingoLottos fiskeexpert Martin Falklind med en äventyrlig resa till Svalbard i nordligaste Norge. Valrossar, isbjörnar och luriga rödingar står på agendan för dem som vinner denna spännande vinst.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *