BingoLotto med Kim, Shirley, Petra & Monica

BingoLotto

Lotta Engbergs hemmamys fortsätter. I veckans vinstregn har hon laddat med hemelektronik för alla smaker. 40-årsjubilerande Kim Anderzon sitter i intervjusoffan för att besvara Lottas nyfikna frågor och Shirley Clamp, Petra Nielsen och Monica Dominique underhåller från scen.

Är du trött på din gamla TV? Har kameran du fick av faster spelat ut sin roll? Drömmer du helt enkelt om att förnya delar av teknikparken därhemma? Då ska du göra Lotta sällskap på söndag. Hon lottar nämligen ut en LCD TV med full HD, ett komplett hemmabiosystem, en proffsig systemkamera och en kraftfull, bärbar dator till några av alla dem som sitter med en bingolott.

– BingoLotto är fantastiskt – på många sätt och vis. Jag trivs jättebra med gästerna, bingospelen och rollen som programledare. Att dessutom få skicka i väg fina vinster runt om i landet gör inte saken sämre, säger Lotta Engberg.

För 40 år sedan gjorde skådespelerskan Kim Anderzon debut på Pistolteatern i Stockholm. Ett stort antal filmer och teateruppsättningar senare är hon still going strong och aktuell med TV-serien Andra Avenyn. Kim Anderzon är född i Jämtland och hemtrakterna betyder fortfarande mycket för henne: De10 000 kronor, som varje gäst i programmet får skänka till en av Sveriges många föreningar, har Kim valt att donera till Östersunds-Frösö Ridklubb.

På scen denna vecka får vi se flera färgstarka artister. Shirley Clamp framför sin låt Med hjärtat fyllt av ljus från årets första omgång av Melodifestivalen. Kim Anderzons vänner Petra Nilesen framför Life is a cabaret och Monica Dominique står för bingomusiken.

BingoLottos professionella överraskare Annika Sjöö satte denna vecka kosan mot Vetlanda. Där bor nämligen söndagens Finalspelare – Urban Larsson. Han har chans att kamma hem tre miljoner kronor på spelet som går ut på att gissa talen på vända klöverkort som Lotta lagt ut på ett spelbord. Gissar Urban rätt hela vägen vinner han tre miljoner kronor – som sämst vinner han 100000 kronor.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *