BingoLotto med Jessica Andersson

Melodifestivalen är i full gång och BingoLotto följer självklart med i svängen. På söndag gästas Lotta Engberg av Melodifestivalaktuella Jessica Andersson, som deltar i sångtävlingen med låten ”I did it for love”. Men det är inte första gången de två sångerskorna träffas, deras vägar korsades redan tidigt i Jessicas sångkarriär.

Vid 10-års ålder bestämde sig Jessica Andersson för att bli sångerska, hennes dröm blev till verklighet och 2002 slog hon igenom i Fame Factory. 2003 vann hon den svenska uttagningen i Melodifestivalen med hiten ”Give me your love”.

Nu tävlar hon för fjärde gången, men denna gång har hon lämnat schlagerdiscon och de utmanande kläderna bakom sig. I år framför hon låten ”I did it for love”, som är en pampig ballad.

Och på söndag gästar hon Lotta. Deras vägar korsades för första gången redan när Jessica gick på högstadiet. Då vikarierade Lotta som musiklärare i hennes klass. Lotta kommer att gräva djupare i historien om Jessica och vi kommer också att få höra låten ”Wake up” från skivan med samma namn.

Men Jessica var inte ensam om att drömma om framgångar i Fame Factory 2002. Bland aspiranterna fanns även Mathias Holmgren, som också han besöker BingoLotto till helgen. Mathias ska framföra låten ”Det var dina fel jag föll för ” från skivan ” Tänk om jag dör nu inatt”.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *