BingoLotto med Anders Lundin

BingoLottoLotta eller Anders? Liseberg eller Skansen? Eller varför inte både och? I sommar kommer nämligen både Lotta Engberg och Anders Lundin att köra allsång i TV, fast från varsin stad och i varsin kanal. Detta kommer det att snackas om i BingoLotto på söndag då Lotta bjudit in Anders till programmet som stadigt få fler tittare. Vocalettes står för musiken och som grädde på moset – denna mors dag – är det Jackpotomgång. Detta innebär bland annat att det går att vinna 250 000 kronor direkt på bingospelen.

Jackpotomgång i BingoLotto betyder att Lotta har laddat med extra fina vinster i bingospelen: 50000, 100000 eller 250000 kronor går att vinna direkt på bingoraden. Dessutom finns det bland extravinsterna fina resor till Montenegro och Mallorca att vinna.

På söndag är Lotta nyfiken på Anders Lundin. Anders är i dag mest känd som allsångsledare på Skansen. Vad kanske inte alla vet är att Anders är en flitig låtskrivare och i mars släppte han sitt debutalbum. I sommar kommer både Anders och Lotta att synas i tv-rutorna då de leder varsitt allsångsprogram – ett från Göteborg och ett från Stockholm. Hur tar de nyblivna konkurrenterna detta?

15 miljarder kronor har Sveriges föreningar tjänat på BingoLotto sedan starten i början på nittiotalet. En av alla dessa föreningar, bandyföreningen Filipstad IF, kommer på söndag kunna dryga ut sin kassa med 10000 kronor då Anders Lundin – numera hedersprenumerant av bingolotter – valt att skänka veckans föreningsbidrag till just dem.

Högre eller lägre. Ja, det är frågan för Nina Gladh från Virsbo som på söndag spelar Finalspelet i Lotta Engbergs spelhåla. Tre miljoner står på spel när Nina ska ge sig in i gissningsleken som går ut på att lista ut om det upp och nervända klöverkortet på spelbordet är högre eller lägre än det som Lotta ögonblicket innan vänt upp.

Pressrelease

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *