BingoLotto kör Jackpot-vecka

BingoLotto

På söndag höjs insatsen i BingoLotto. Det är Jackpotomgång vilket innebär extra av allt. Harley-Davidson motorcyklar, resa till Brasilien och 450000 kronor i kontanter ligger i potten! Lotta är denna vecka nyfiken på en av våra mest framgångsrika friidrottare genom tiderna – Patrik Sjöberg. På scen hittar vi inga mindre än melodifestivalaktuella E.M.D. samt pianisten och kompositören Robert Wells.

Våren gör entré på Vasalopps-söndagen när vi skriver den 1 mars i almanackan! Det firar vi genom att bjuda på en riktig Jackpotomgång i BingoLotto, ett extra spel i 3:ans bingo och hela 450000 kronor i kontanter att förgylla våren med. Våren hör också ihop med motorcyklar. På vinstbordet finns därför flera nya, glänsande kraftpaket från Harley-Davidson som väntar på nya ägare.

Lotta är denna vecka nyfiken på göteborgaren Patrik Sjöberg. Världens näst bäste höjdhoppare genom tiderna med svenskt och europeiskt rekord i höjdhopp (2,42 meter). Efter avslutad idrottskarriär och flera år utomlands bor nu Patrik återigen i sin barndomsstad. Men vad gör Patrik nu förtiden? Det kommer Lotta att ta reda på under kvällen.

Alla gäster hos Lotta får skänka 10000 kronor till en valfri förening i Sverige. Patrik Sjöberg har valt att skänka ”sina” till sin gamla förening Örgryte Friidrott i Göteborg.

På scen hittar vi en välbekant pianist och kompositör som är känd för att ta musikalisk höjd — Robert Wells. Välkänd från sina Rhapsody in Rockturnéer, Så ska det låta och nu senast i Körslaget. Wells förgyller BingoLotto med musik från sin nya close up-turné.

Men det blir mer musik av superheta E.M.D., som har en ”knökfull gästbok” på sin hemsida efter framgången i Melodifestivalens tredje delfinal i lördags. På söndag kliver Erik Segerstedt, Mattias Andréasson och Danny Saucedo upp på BingoLottos scen.

Finalspelaren den här veckan heter Carina Strand och kommer från Blomstermåla. Hela 3 miljoner kronor står på spel när det är dags för henne att vända korten i Lottas spelhåla.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *