BingoLotto kidnappar kändis

BingoLottoPå söndag är Lotta på sitt mest illmariga humör. Veckans gäst är nämligen hemlig – inte bara för svenska folket utan även för gästen själv! I direktsändning ska Lotta kidnappa en kändis som därefter eskorteras till BingoLotto-studion för intervjuer och hyllningar. Och för alla som laddat med en bingolott till Lottas Semesterbingo står bland annat sol- och sparesor, semesterpengar, husbil och sommarstuga på Öland på spel.

Denna vecka har Lotta Engberg inte med ett ord hintat om vem som kommer att sitta i hennes intervjusoffa. Vare sig tv-publiken – eller veckans gäst – har en aning om vem som kommer att utfrågas under vinjetten Lotta nyfiken på. Men hon har en gäst i åtanke. Det stora pådraget kring kidnappningen är under full planering och i direktsändning får vi följa Lottas bortförande.

På söndag gör sommaren sitt stora intåg i BingoLotto. Lotta har blandat ihop en vinstkompott som går helt i semestertidens tecken: solresor, Sverigeresor, spa-resor, semesterpengar, husbil, motorbåtar och sommarstuga på Öland – allt finns att vinna i BingoLotto. Och som vanligt går allt överskott tillbaka till svenskt föreningsliv. Sedan starten har enbart Sveriges fotbollsföreningar fått 6 miljarder (!) kronor via BingoLotto.

För musiken på söndag står det framgångsrika dansbandet Streaplers, som firar 50 år! Streaplers slog igenom 1963 med låten Säkkijärven Polkka för att året därpå vara förband till inga mindre än the Beatles på Johanneshovsstadion i Stockholm. Till helgen har de lovat att framföra Jukeboxen.

Högre eller lägre. Ja, det är frågan för Dennis Byberg från Hagfors som på söndag spelar Finalspelet i Lotta Engbergs spelhåla. Tre miljoner står på spel när Dennis ska gissa rätt kort.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *