BingoLotto i rallyfart med Tina Thörner

BingoLottoRäkna med raka rör på söndag! Då kommer nämligen Sveriges rivigaste kvinna till studion – Tina Thörner. Med tre världsmästerskap i bagaget har denna rallydrottning som kompletterat sin karriär som livscoach massor av spännande minnen att berätta. Till alla med bingolott hälsar Lotta att hon siktat in sig på att dela ut vinster som går i hemelektronikens tecken – till tonerna av ingen mindre än Andrés Esteche.

Kombinationen Värmland och fyra bröder gjorde att Sveriges rallydrottning Tina Thörner tidigt i livet hamnade i en rallybil. De slingrande värmländska grusvägarna har i dag bytts ut mot krävande ökenrallyn. Och positionen som förare har ersatts mot kartläsare. Hennes förare heter i dag Nasser Al-Attiyah från Qatar. Tillsammans bildar de ett sällsynt par i den arabiska världen – en manlig bilförare från ett muslimskt land, med en svensk kvinnlig kartläsare. Och vägleder gör hon även i sitt andra yrke, som livscoach.

Tina Thörner är en kvinna som verkligen inte räds utmaningar. Tillsammans med Andrés Esteche vann hon Sveriges modigaste duettpar i TV4:s Rampfeber. Kanske får vi se en återförening då Andrés Esteche står på scen i söndagens BingoLotto.

Bland vinsterna denna vecka hittar vi massor inom hemelektronik – vad sägs om platt-TV, videokamera, hemmabio och en bärbar dator? Utöver de ordinarie vinsterna naturligtvis.

1,5 miljoner blev vinsten för förra veckans Finalspelare. Om Inga Nilsson från Strömsnäsbruk har samma tur – eller bättre – får vi se på söndag då det är dags för henne att gissa ”högre” eller ”lägre” på klöverkorten som Lotta lagt fram i sin spelhåla. 100 000 kronor upp till 3 miljoner kronor är vad Inga kan åka hem med.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *