BingoLotto hyllar världens kvinnor

BingoLottoPå söndag hyllas alla kvinnor runt om i världen – så även i BingoLotto, som den internationella kvinnodagen till ära tagit fram vinster med en kvinnlig touch. Lotta Engbergs gäst är Linda Bengtzing som bland annat kommer att berätta om sitt liv som artist och den väntande bäbisen. Kvällens scenartist – Towe Widerberg – har lovat att framföra en hyllning till alla kvinnor.

På söndag läser vi internationella kvinnodagen i almanackan. Något som Lotta beaktat när hon komponerat ihop vinsterna: shopping i Rom, spa-helg med väninnorna, vårgarderob, smycken och presenter finns att vinna.

Veckans gäst är sångerskan Linda Bengtzing. Lotta har lovat att gräva fram fakta som gemene man inte känner till om henne. Linda har synts mycket i tv-rutan och musikscenerna runt om i Sverige de senaste åren: Hon har medverkat i Körslaget, turnerat med Diggiloogänget och vunnit en Grammis för debutalbumet Ingenting att förlora. Och hon har allt att vinna på sin bingolott i helgen – förra veckans gäst Patrik Sjöberg var ett nummer från att spela hem en storvinst på första bingot.

På scen får vi se och höra en dansbandlegend – Towe Widerberg. Towe är känd från bland annat Streaplers och det egna bandet Towe Widerbergs. Den internationella kvinnodagen till ära har han lovat att framföra låten Mambo no 5.

Varje vecka genererar BingoLotto miljoner till Sveriges föreningar. Bara förra veckan fick föreningar runt om i landet över 4,5 miljoner kronor! Ytterligare medel kommer att skänkas av Linda Bengtzing. Hon har valt att förstärka kassan hos Gullspångs IF med 10 000 kronor.

Finalspelaren den här veckan heter Cecilia Andersson och kommer från Ängelholm. Hon tar över spelbordet efter Carina Strand som förra söndagen åkte hem med 500 000 kronor till Blomstermåla. Om Cecilias tur står i sig kan hon vinna hela tre miljoner kronor. Men då gäller det att välja rätt klöverkort – i rätt ordning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *