BingoLotto har månadsfinal i Guldveckorna

Fortsatt guldregn över BingoLotto. Ja, så skulle man kunna beskriva denna andra Guldvecka som innebär extra många resevinster och stjärnglans på scen. Shirley Clamp, Måns Zelmerlöv och Anna Sahlin är några av de gäster som står för underhållningen.

– På söndag har vi alla en gyllene chans att vinna en resa till varmare breddgrader, säger programledaren Rickard Olsson. Dessutom kan våra spelare göra det med extra gott samvete. Allt överskott från bingolotterna går till den lokala föreningsverksamheten.

Shirley Clamp har de senaste åren intagit en permanent plats på den svenska musikscenen. Framgångarna i bland annat Melodifestivalen har bidragit till att Shirley nu lanserar sitt fjärde album: Tålamod, vilket också är namnet på låten som hon kommer att framföra i BingoLotto. Som albumtiteln avslöjar har det inte hastats fram. Skivan har fått ta tid att producera och Shirley har själv deltagit i låtskrivandet tillsammans med främst Amir Alv, Maciel Numhauser och Robin Abrahamsson.

23 år efter filmpremiären är det dags för en helsvensk musikalversion. Den 8 november är det premiär för Footloose på Storan i Göteborg. I filmen kunde vi se Kevin Bacon och Sarah Jessica Parker. I musikalen axlas deras roller av Måns Zelmerlöw och Anna Sahlin. Till BingoLotto på söndag kommer även Peter Johansson för att framföra ett specialregisserat medley.

De lyckliga tre som får göra upp om ett snurr på Superchanshjulet denna vecka är: Gunnbjörg från Föllinge, Håkan från Bagaremossen och Monica från Uppsala.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *