BingoLotto har jackpottvecka

BingoLottoBingoLotto fortsätter att hålla delar av Sveriges föreningsliv på fötter. Under Guldkvälls-veckan bidrog alla som köpte en bingolott till att föreningslivet kunde dryga ut sina kassor med runt 6,3 miljoner kronor. På söndag kan summan bli ännu högre då BingoLotto satsar på Jackpotomgång, vilket innebär vinstregn med bland annat kontanter och härliga solresor. I Lottas intervjusoffa får vi träffa ingen mindre än Sveriges Frank Sinatra – Lasse Lönndahl.

Sveriges Frank Sinatra, Sveriges äldsta tonåring och Sveriges första tonårsidol – epiteten är många på artisten Lasse Lönndahl. På söndag är han gäst hos Lotta som har laddat med ett batteri av frågor. Lasse kommer även att ställa sig på scenen för att framföra några av sina stora hitar och sångerskan Louise Gerdtmann har lovat att framföra en egen version av Tangokavaljeren – låten och tillika namnet på skivan som blev det stora genombrottet för Lasse 1949!

Veckans föreningsbidrag på 10 000 kronor skänker Lasse Lönndahl till Edsåsdalens Slalomklubb. I och med detta blir Lasse också hedersprenumerant av bingolotter. Även överskottet från dessa lotter faller föreningen till del.

Veckans finalspelare heter Edith Sundström och kommer från Sundsvall. Tre sköna miljoner står på spel när Edith ställer sig i Lottas spelhåla för att vända kort i finalspelet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *