Peter Stormare gäst i säsongens första BingoLotto

Det blir storbesök i BingoLotto när säsongen drar igång söndag den 31 augusti. En av Sveriges största internationella skådespelare finns på plats – Peter Stormare. Välkänd både hos biopublik och TV-tittare och nu senast aktuell i filmen Varg. Ett av Peters absoluta favoritband har också lovat att komma – Flamingokvintetten.

Nya programledaren Lotta Engberg garanterar ett riktigt hejdundrande premiärprogram av BingoLotto. Självklart ska det spelas bingo som vanligt men inte vilken bingo som helst. ”Världens bästa bingo” enligt Lotta – innebär högvinster direkt på bingoraderna. Unikt i sitt slag och ett bingo som garanterat kommer att höja pulsen hemma i TV-sofforna.

Ett intensivare bingospel innebär också mer utrymme för gäster. Under vinjetten ”Lotta nyfiken på” kommer TV-publiken att möta en lång rad intressanta och aktuella människor på söndagskvällarna.

– Upplägget är lite som ett ”Här-är-ditt-liv” i miniformat. Det ska bli jättespännande att möta Peter och alla andra gäster som kommer under säsongen. Tänk att äntligen få ställa alla de där frågorna som man har! Jag kan lova att det blir program som är fyllda av överraskningar, både för TV-publiken och gästerna, säger Lotta Engberg som nu har bråda dagar för att förbereda sig inför premiären.

Varje gäst hos Lotta får dessutom skänka 10 000 kronor till en valfri förening i Sverige.

Övriga gäster under säsongen är bland annat:
Bert Karlsson, Christer Lindarw, Lasse Berghagen, Anna Book, Lasse Lönndahl, Towa Carson, Marit Paulsen, Eva Rydberg, Loa Falkman, Sissela Kyle och Lasse Holm.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *