BingoLotto gästas av Martina Haag

Hon är inte bara underbar och älskad av alla utan även gäst i BingoLotto – Martina Haag kommer till studion på söndag. Martina är författare, fyrabarnsmamma, rolig och målmedveten. Som barn var hon vild, mamma fick tillverka en skyddshjälm så att dottern inte skulle slå sig fördärvad!

Redan som liten ville hon bli skådespelare, men när Martina Haag tröttnade på att inte få de roller hon ville ha började hon skriva. I dag är hon en av landets mest populära författare med fem böcker i bagaget och en sjätte på gång. Hon arbetar allra bäst i kaos. Det mesta hon skriver om är självupplevt, hon kallar det en slags ”offentlig terapi”. När hennes första roman ”Underbar och älskad av alla” skulle bli film fick hon själv huvudrollen, inte helt vanligt när böcker ska filmas.

Förutom att Lotta kommer att ta reda på hur Martina egentligen är som mamma vill hon veta varför hon låste in sin lillasyster i garderoben när de var små. Och stämmer det verkligen att Martina kan sluka eld?

På scen står Jan Johansen och Jasmine Kara. Jan slog igenom i Melodifestivalen 1995 med låten ”Se på mig”. Han har därefter medverkat i musikaler och en rad olika tv-program och är nu aktuell igen med albumet ”En ny bild av mig”.

Sedan Jasmine Kara, kvällens andra artist, släppte sin debutsingel ”In the basement” har karriären gått spikrakt, via uppträdande på Jazzfestivalen i Stockholm och Allsång på Skansen till ett nytt album producerat av mannen bakom Rolling Stones senaste skiva.

På söndag är det återigen Jackpot-kväll med massor av kontanter! Kvällens finalspelare, med chans till tre miljoner kronor, heter Per-Olov Bäckstrand och kommer från Kristinehamn.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *