BingoLotto gästas av Marit Paulsen

”Världens bästa bingo” är en slogan som inger stora förhoppningar. Med Lotta Engberg bakom utropen håller man vad man lovar. BingoLottos patenterade upplägg på bingospelen har blivit en vitamininjektion för programmet. Lotta bjuder utöver vinstmöjligheter även på underhållning och soffprat. Gäst i soffan på söndag är författaren och fd politikern Marit Paulsen.

Marit Paulsen är nog mest känd för den svenska publiken för sina mångåriga insatser för djurskydd, djurhälsa och livsmedelssäkerhet. Men Marit bär också på en tung och sorgsen historia från sin barndom. Hon förlorade sin far vid ett års ålder och fick en styvpappa som var tysk soldat. Att ha lierat sig med tyskarna sågs inte med blida ögon av den norska staten som efter kriget ville utvisa de 30000 barn som hade tyska fäder. Om detta och om sitt liv som politiker och författare kommer Lotta och Marit prata mer om på söndag.

– Marit har verkligen haft ett liv med många toppar men också djupa dalar. Det ska bli oerhört intressant att få ta del av hennes livshistoria, säger Lotta Engberg.

Varje gäst hos Lotta får skänka 10.000 kronor till valfri ideell förening i Sverige. Marit har bestämt sig för att skänka sina till FUB Borlänge en förening för barn, unga och vuxna med utvecklingsstörning.

I veckan satte BingoLottos ”professionella överraskare”, Annika Sjöö, färden mot Skövde för att överraska Irene Wallin med beskedet om att hon har möjlighet att vinna tre miljoner kronor på Finalspelet på söndag. Mitt i arbetet på P4-regementet i Skövde fick Irene beskedet om att bankkontot kommer att svälla…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *