BingoLotto första advent

Redan första advent! I BingoLotto strålar handbollens megastjärna Magnus Wislander ikapp med Yohanna, den isländska sångerskan känd från Eurovision Song Contest. Lotta Engbergs specialvinst denna vecka är att få hemmet ordentligt julstädat och dessutom ett dignande julbord att bjuda släkt och vänner på! Och i Jackpotspelet skeppas ut massor av julklappspengar.

På scen denna söndag syns och hörs isländska Yohanna med sin Is it True, som kom tvåa i Eurovision Song Contest i våras. Just nu är hon framgångsrik soloartist och megastjärna i Norge, Slovenien, Polen och Ryssland. Egentligen skulle Yohanna varit med i BingoLotto redan för några veckor sen, men svininfluensan kom emellan. På söndag står hon äntligen på scen. Kanske blir framträdandet i BingoLotto starten på en stor Sverigekarriär också? Extrabonus är att Yohanna även bjuder TV-publiken på Walking on water.

På plats i Bingolottostudion finns också dansbands- och countrysångerskan Christina Lindberg, allra mest känd för De sista ljuva åren. I BingoLotto får vi höra hennes tolkning av klassiska Take me home country road.

Veckans gäst hos Lotta är Magnus Wislander. För knappt tio år sen valdes han till århundradets handbollsspelare i världen med det enastående rekordet 1 185 mål i landskamper. Hans fantastiska ålningar genom motståndarens försvarslinje har för evigt ristat in honom med guldskrift i den svenska handbollshistorien. För några år sen tröttnade Magnus på livet som dubbelarbetande hemmaman och ex-proffs för att i stället bli dubbelarbetande brevbärare och handbollstränare. Lotta är mer än nyfiken på landslagets alla practical jokes. Och varför sågade Magnus av stolsben och hur kan han dela ut brev med handbollsklister i händerna?

I varje program av BingoLotto får veckans gäst skänka 10 000 kronor till en valfri ideell förening i Sverige. Magnus Wislander har valt att skänka sina 10 000 kronor till göteborgska handbollsklubben RIK.

Veckans vinstregn är som vanligt ymnigt, eller vad sägs till exempel om en resa till Yohannas Island med valsafari och bad i varma källor?

Nästan varje vecka lämnar en finalspelare Bingolottostudion med en eller annan miljon på fickan. Första advent provar Eva Renberg från Roknäs, utanför Piteå, sin lycka. Med en gnutta flax kan Eva bli tre miljoner kronor rikare.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *