BingoLotto får besök av Christer Björkman

Med sig vid säsongspremiären av BingoLotto detta decennium har Lotta schlagerkungen Christer Björkman. På scen får vi se och höra melodifestivalaktuella Sibel. Vinstregn, semesterresor och massor av överraskningar står på agendan.

Söndagen den 10 januari är det dags för säsongspremiär av BingoLotto i TV4 Plus. Årets första gäst är Christer Björkman – så förbered er för schlager och framför allt spännande inblickar i hans barndom! Christer, som på den egna hemsidan beskrivs som ”en exceptionell schlagerextremist”, har de senaste åren blivit den person som så gott som alla förknippar med Melodifestivalen. Men han har även många överraskande och roliga erfarenheter att berätta om från sin uppväxt: varför hoppade han av juristutbildningen, hur var det med spöket i lägenheten i Borås och hur svårväckt är han egentligen? Dessutom bjuds Christer på ett hemligt artistnummer.

I morgon är en annan dag, heter balladen Christer Björkman vann Melodifestivalen med 1992. Artisten Sibel, som själv är aktuell för Melodifestivalen i vår, gör sin tolkning av låten i BingoLotto på söndag. Dessutom får tittarna lyssna till hennes låt Mercy.

Bingobrickorna denna vecka är fulladdade med spännande vinster. Vinstregnet består av kontanter, vilket kanske inte är så dumt efter jul- och nyårshelgerna. Och för alla vintertrötta har Lotta samlat ihop spännande semesterresor att spela om. Veckans högsta vinst på tre miljoner kronor kan gå till Åke Sjöquist från Linköping. Strax innan nio ställer sig Åke i Lottas spelhåla för att försöka ligga steget före klöverkorten – om hans strategi lyckas kan han bli tre miljoner kronor rikare.

Sportintresserade Christer Björkman skänker veckans föreningsbidrag på 10 000 kronor till Hockeyallsvenskans Borås HC. De ligger i dag i mitten av tabellen och spelar om poäng mot lag som Björklöven, Malmö Redhawks och Leksand.

BingoLottos sänds på söndag 10 januari, kl. 19.00 – 21.00 i TV4 Plus.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *