BingoLotto direkt från Lanzarote

När resten av oss rustar för Lucia och jul åker BingoLotto till Lanzarote. Programledaren Rickard Olsson och Janne ”Loffe” Karlsson har fyllt ett helt plan med BingoLotto-vinnare för en vecka i solen. På söndag kväll är de med i BingoLotto via länk.

Magnus Uggla kommer till studion för att framföra låtar från sin senaste platta. Han får konkurrens i ljudrummet av Göteborgs Luciakör som denna söndag står för bingomusiken.

I våras var Janne ”Loffe” Karlsson med i BingoLotto och lottade ut resor till Lanzarote. De blev så många vinnare att BingoLotto fick hyra ett plan för att få plats med alla soltörstande BingoLotto-spelare. I dag åker resenärerna ner till värmen och BingoLotto kommer att ha direktkontakt med dem via tv-länk in i programmet på söndag.

– Naturligtvis kommer vi att spela bingo på plats, säger programledaren Rickard Olsson som ansluter till gänget på måndag. Men vi kommer även att hinna med massor av bad och spännande utflykter.

Magnus Uggla har stått på den svenska musikscenen i 35 år. Under hösten har han turnerat riket runt och i dag är sista anhalten på turnén: Konsert & Kongress i Linköping. I BingoLotto på söndag får publiken höra låten Vild och Skild från den senaste plattan Pärlor åt svin.

De tre lyckliga som får vara med och tävla om ett snurr på Superchanshjulet på söndag – som i sin tur kan ge tre miljoner kronor – är Louise från Järfälla, Lars från Ronneby och Stig från Ystad.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *