BingoLotto bjuder på Varg och Yohanna

På söndag ska alla fäder firas i BingoLotto – och det rejält! Det blir ett vinstregn med manliga förtecken, bland annat bilar och fotbollsresor. Lotta har bjudit in en av våra mest folkkära skådespelare – Bert-Åke Varg. Som vanligt får vi tillbakablickar från en lång och innehållsrik karriär, men vad gör han idag? Från scenen blir det också örongodis för alla pappor när isländska Yohanna, tvåa i Eurovision Song Contest i våras, framför sina låtar.

Vem minns inte Bert-Åke Varg som ugglan Helge i barnprogrammet Från A till Ö eller maskinisten Gustav i TV-serien Rederiet? Folkkäre skådespelaren Bert-Åke Varg är välkänd för de flesta – både från teaterscenen och TV-rutan. Mångsidigheten är ett utmärkande drag för Bert-Åke och det har genom åren handlat om allt från stepp och sång till skådespeleri. Hans sångtalang får vi höra i BingoLotto när han gör ett nummer tillsammans med sonen Pontus.

Eftersom det är Fars Dag går vinsterna i dagens tecken – bland annat en fotbollsresa till London. Lotta har just varit på bingolotto-kryssning till Åland och inspirerats. Veckans inringning blir därför en lyxkryssning i Karibien, värd 50000 kronor, med världens största kryssningsfartyg – Oasis of the Seas!

På scenen denna söndag syns och hörs isländska Yohanna med sin Is it True, som kom tvåa i Eurovision Song Contest i våras. Just nu är hon framgångsrik soloartist och megastjärna i Norge, Slovenien, Polen och Ryssland. Kanske blir framträdandet i BingoLotto starten på en stor Sverigekarriär också?

Veckans föreningsbidrag har Bert-Åke Varg valt att skänka till Hörnefors IF, strax utanför Umeå. En aktiv förening som ägnar sig åt såväl fotboll som innebandy, hockey och simning. Deras föreningskassa förstärks nu med 10000 kronor och överskottet från en årsprenumeration av bingolotter.

Mer norrländskt blir det när det är dags för Finalspelet. Det är Britt-Marie Edenhagen från Boden som ska pröva lyckan bland spelkorten hos Lotta. Tre miljoner kronor är högsta vinsten.

BingoLotto sänds i TV4Plus söndagen den 8 november 19.00-21.00.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *