BingoJoy bjuder på en helt nu bingoupplevelse

BingoJoy har själva beskrivit det så bra att vi faktiskt bara saxat följande text från deras sida. Vi kan bara instämma! Prova BingoJoy du med – det ÄR en ny bingoupplevelse!

Det är nytt! Det är spännande och mer vinstrikt än någonsin förut! Välkommen till en helt ny bingoupplevelse! Vi har laddat upp med helt suveräna erbjudanden och spel som är mer vinstrika än någons

Vad är det som är nytt?

NYTT: Fler bingorum
NYTT! Större och bättre progressiva jackpottar! Massor av kontanter väntar på dig!
NYTT! Fantastiska minispel som du kan spela under tiden som du väntar på att en ny bingoomgång ska börja
NYTT! Nu börjar vi spela 90-bollarsbingo!
NYTT! Ett omfattande förköpsprogram – missa aldrig mer ett tillfälle att vinna!

Våra bingorum!

Vi har nu fem olika bingorum:

Bingobuffén , 90 bollars bingo där brickorna kostar 0,50 öre styck
Bingomixen, 90 bollars bingo där brickorna kostar 1 krona styck
Bingoespresso, 90 bollars bingo där brickorna kostar 2,50 kronor styck
Discobingo, 75 bollars bingo där brickorna kostar 1 krona styck
Bingocaféet, 75 bollars bingo där brickorna kostar 5 kronor styck


Ännu större progressiva jackpottar!

Vi gillar när våra spelare vinner stort och vi vill att du ska kunna vinna ännu större kontanta priser och jackpottar. Det är möjligt tack vare att vi nu är sammanlänkade med andra länder i våra bingospel med multivalutor.

Snabba sidospel och minispel

Nu kan du spela i spännande och vinstrika spelmaskiner undertiden som du spelar bingo! Ta del av våra roliga och utmanande minispel som du kan hitta i bingofönstret Bli inte lurad av namnet minispel för spelen är fullmatade med vinster!

Skraplotter

Chocobox – en skarplott för bara 1 krona! Tre lika symboler ger vinst!
Pet Shop – rolig skraplott med djurtema

Spelautomater

Fish Tank – minsta jackpotten är 3000 kronor i den här spelautomaten där du får prova fiskelyckan!
Funky Fruit – den här fruktiga spelautomaten har finns det fem rader.
Lucky Luxor – är en minispelutomat med influenser från det antika Egypten. Lucky Luxor har en trippel jackpott mini, midi och maxi. Maxijackptten börjar på 200 000 kronor.
Sugar Rush
– en sockersöt spelautomat med tre hjul
Super Seven – en spelautomat med tre hjul som har två olika jackpottar. Standardjackpotten börjar på 6000 kronor och superkackpotten börjar på 12 000 kronor.

Vi har även Mini Blackjack och snart kommer videopoker i form av de klassiska spelen Jacks or Better samt Tens or Better.

Dessutom har vi nöjet att erbjuda sidospel som du kan spela från bingolobbyn när du väntar på att nästa bingoomgång ska börja! Vi har allt ifrån skraplotter till spelautomater och video poker!

Vinn stort även när du inte kan spela!
Med hjälp av förköp kan du vara med och spela bingo även när du inte har möjlighet att vara vid datorn. Klicka bara på “förköp” i spellobbyn så kan du snabbt och enkelt köpa brickor till framtida spelomgångar. Förköpta bingobrickor ger dig en ännu större möjlighet att vinna jackpottar. Förköpsbrickor är tillgängliga till speciella bingoomgångar som vi har valt ut! Dessutom är en del förköpsomgångar kopplade till specialerbjudanden som gör att du kan vinna extra!

Spännande ny bingovariant!

Visst är det roligt med 75-bollarsbingo men nu har vi även nöjet att erbjuda 90-bollarsbingo. 90-bollars bingo spelas på 3 rader, detta innebär att total vinstpotten delas på 3 radvinster. Det finns inga bokstäver som markerar varje rad utan här har du istället 9 lodrätta rader där varje rad innehåller 3 rutor i tiotals-indelning upp till 90. Får du bingo på 3 rader inom ett visst antal bollar så vinner du jackpotten. Jackpottsumman och inom hur många utrop du måste få bingo finner du under respektive spel

Träffa nya vänner i chatten!

Det finns inget som är så roligt som att träffa nya bingokompisar! Nu har vi ännu fler chattrum än tidigare så det har blivit ännu lättare att träffa nya kompisar! De nya chattrummen är bättre än de tidigare, så nu är det ännu lättare att kommunicera! Använd de roliga uttryckssymbolerna för att visa precis vad du känner när du får BINGO! Så vad väntar du på? Det finns mer än någonsin att vinna! Varje dag mellan klockan 8 och midnatt finns det en CM i Bingocaféet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *