BingoDay tar er till Musse Pigg

BingoDay ger dig chansen att vinna en fantastisk resa till Disneyland i Paris till ett värde av £2500. Vad sägs om det som julklapp till barnen, barnbarnen – eller kanske till barnet i dig själv!?!
Utöver supervinsten kan du vinna upp till £100 i sidovinst under tävlingens gång – och då har inte dina bingovinster räknats in…

Det enda du behöver göra för att delta i utlottningen är att sätta in £10 – som ny bingospelare hos BingoDay får du dessutom 200%  insättningsbonus och därefter 25% extra bonus på alla insättningar.

Vill du ha större chans i utlottningen kan du spela ”Mickey Mouse Magic Pattern”. Dessutom får du extra chanser för var tionde bingobricka du köper. Du har alltså tre olika möjligheter att bättra på dina chanser att få åka till Paris där du kan träffa Musse och hans vänner – eller kanske du vill prova fransk bingo…?

Varför inte prova bingo hos BingoDay som just nu har en progressiv jackpott värd mer än $2.500.000 – vinn den så kan du be chefen flyga o fara och spela bingo på heltid istället

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *