BingoDay fixar julen – eller pensionen kanske..?

BingoDay är internets nya fräscha bingohall med gigantiska priser och finfina bonusar. Nu startar en bingofest du inte får missa! För att delta sätter du in $€£10 och du får $€£20 gratis direkt. Alltså 200% bonus upp till $€£100 på din första insättning – hur bra som helst.

Denna månaden rullar folket på BingoDay också ut extra stora överraskningar för sina bingospelare. Vad sägs om en resa för hela familjen till EuroDisney? Eller all julshopping betald? BingoDay har redan börjat julplanera och vinnaren av ”Christmas All Wrapped Up” tar hem presenter värda 2500 pund!

Om inte det vore nog så har jackpotten klättrat till $4,300,000! Vem som tar hem den bamsingen ska bli intressant att se, men en sak är säker: livet blir aldrig detsamma för den lyckosten!

Det roliga tar inte slut där, det finns alltid skojiga sidospel såsom roulette, enarmade banditer, jack vegas, keno och mycket mer. Med så mycket att spela och vinna är hallen alltid är full! Chatten sprudlar av liv, med spännande bingoälskare från hela Europa. Fräscha upp skolengelskan eller varför inte italienskan medan du väntar på ditt turnummer. Behöver du hjälp finns alltid trevlig support till hands med svar på dina frågor. BingoDay är ju välkänt för sina chattvärdar!

Välkommen till BingoDay du också!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *