BestBingo avslutar med ”Roliga Helgen”

BestBingo avslutar veckan med ”Roliga Helgen” som innebär att de satsar lite extra under fredag, lördag och söndag. Nedanför hittar du vad som kommer att ske för varje dag.

Fredag:
Som vanligt bjuds det under fredagen på 100% insättningsbonus på en insättning samt Greyhoundracing. Dessutom blir det mixtimman vid tre tillfällen under eftermiddagen/kvällen!

Extra under fredagen:
2 stycken garanterade jackpott:
*Den första ligger på 1000 kr för vinnaren på fullbricka och spelas någon gång mellan 18:30-19:30 i Markooliorummet.
*Den andra ligger också på 1000 kr och spelas lite senare på kvällen. Nämligen någon gång mellan 21:30-22:30 även det i Markooliorummet.

Lördag:
Självklart bjuder lördagen på frukost-JP samt gratis bingo en gång i timman i Maxi. Det blir även chattspelsturnering i Markooliorummet.

Extra under lördagen:
Spela JP500 i 90 bollars rummet. Du vinner en poäng per bingorad du vinner. De 5 som plockat flest poäng efter en timma vinner en fin bonus.
Ettan vinner 250 kr i bonus
Tvåan 200 kr
Trean 150 kr
Fyran 100 kr
Femman 75 kr

Brickorna kostar bara ynka 50 öre stycket så du kan kosta på dig att ”spela stort” :)

Alla chattspel får under chattspelsturneringen en extra vinnare. Så ex spel som Corner, Summa, Trippel3 m.m. får de här priserna:
Ettan vinner 30 kr
Tvåan 20kr
Trean 10 kr

Planerar du att delta i de tre första bingospelen från det att CM är på plats? Kanon, då kommer du få bonus utbetalt på måndag morgon. Är snittet 30 deltagare i de tre första spelen får alla 30 kr var som deltagit i alla tre spelen, är det 50 stycken blir det 50 kr var till de som deltog i de tre första spelen osv. Kan bli en rejäl utdelning. Så ta med dina vänner och va på plats från 15:00 när CM kör igång på lördag.

Söndag:
Även söndagen bjuder på frukost-JP samt gratisspel precis som lördagen. Dessutom blir det frågesport i Markooliorummet.

Extra under söndagen:
Var med under mixtimma, då blir det stigande chattspelspriser med 10 kr extra var till de som vinner ett chattspel. Det fina är att det ökar med 10 kr per spel.
Ex första spelet Ettan vinner 20 kr och tvåan 10 kr. De får även 10 kr extra var, så ettan vinner sammanlagt 30 kr och tvåan 20 kr. Så fortsätter bingon och när vi är uppe i 10:e spelet vinner man hela 100 kr extra var. Ex ettan vinner 20 kr och tvåan 10 kr under detta spel. Du får 100 kr var extra vilket innebär att ettan vinner 120 kr och tvåan 110 kr.

Söndagen och veckan avslutas med 100% insättningsbonus på alla insättningar resten av dagen – men först efter 15:00!

Alla tider för ”Roliga Helgen” hittar du hos BestBingo – Sveriges Bästa Bingo?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *