Bergkvist och Rybak först ut i BingoLotto

På söndag drar Lotta Engberg igång med höstens första BingoLotto. Ett premiärprogram det alldeles säkert kommer att slå gnistor om! Ingen mindre än skådespelaren Kjell Bergkvist är kvällens gäst och på scen står Alexander Rybak. Varva dessa båda scenpersonligheter med att studion är fylld av en mängd nya spännande spel – och inte mindre än tre Färgfemmor!

– Det känns roligt att dra igång igen efter en lång, härlig sommar. Och vi har verkligen mycket att bjuda på i höst – både när det gäller spännande gäster och vinstrika spel, säger en laddad Lotta Engberg.

Först ut i Lottas soffa blir ständigt aktuelle Kjell Bergkvist som just spelat in sin senaste film ”Åsa Nisse och det svarta guldet” (premiär 15 januari 2011). Säkert får vi veta mer om hans långa karriär men också om vad han brinner för när filmkamerorna inte är på.

På scen får vi njuta av Alexander Rybak, musikern och kompositören som vann en storseger i Eurovision Song Contest 2009 med sin ”Fairytale”. Den karismatiske norrmannen gav i somras ut albumet ”No Boundaries” som är en platta där flera musikgenres blandas.

Och höstens BingoLotto är i högsta grad spelarnas höst. Utöver alla bingospel och utlottningar på serie- och lottnummer trängs också extra vinstchanser med namn som StjärnBingo med Stjärnkrysset, SMS-Bingo, PyramidBingo, BilBonus och KontantBonus. I momentet Sista chansen får alla spelare en extra chans att vinna 100 kronor eller ny lott i slutet av varje program.

BingoLotto sänds på söndag 15 augusti, kl. 19.00 i TV4 Plus.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *