Babben och Molly i BingoLotto

I andra programmet ut av BingoLotto kommer en av Sveriges roligaste kvinnor på besök hos Lotta. Redan nu kan många glada skratt utlovas när Lotta gör en djupdykning i Babbens liv. På scen hittar vi 17-åriga Molly Sandén som bjuder på skön sång. Bland vinsterna finns som vanligt bilar, resor och inte minst kontanter.

I BingoLottos andra program för säsongen är Lotta nyfiken på komikern, skådespelerskan, jazzsångerskan och Karamelodiktstipendiaten Babben Larsson. Babben, som startade sin ståupp-komiker bana redan 1988, är idag ett signum för humor, glädje och vassa repliker. Det blir garanterat mycket skratt när Lotta sätter Babben under luppen nu på söndag.

På scen hittar vi stjärnskottet Molly Sandén. Molly som slog igenom redan som 14-åring har hunnit med en hel del under de senaste tre åren; TV- framträdanden, melodifestivalen, turné med Diggiloo, skivor mm. På söndag bjuder hon på välkända låtar av Whitney Houston.

Förra veckan var ”Lottas vinst ” en resa till Barcelona. Den här veckan har hon valt att skicka vinnaren på en vandring i alperna och vistelse på Salzburger Hof.

Veckan gäst hos Lotta får skänka 10000 kronor till valfri förening i Sverige. Babben har valt att skänka sina pengar till fotbollsföreningen Dalhems IFs damsektion.

Finalspelaren heter Kerstin Gustavsson och kommer från Bruzaholm i Småland. Kerstin har vunnit på en dubbellott. Om Fru Fortuna fortsätter att vara på hennes sida kan hon alltså åka hem hela 6 miljoner kronor rikare!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *