Avspark för BingoLottos guldveckor

Till helgen är det premiär för BingoLottos Guldveckor. Tre söndagar framåt kommer Rickard Olsson att dela ut fler vinster än vanligt. Den första omgången får alla bilentusiaster sitt lystmäte – extra många bilar finns i potten.
Det som hägrar mest för alla som varje söndag spelar BingoLotto är Superchanshjulet. Tre spelare, vars lottnummer dragits fram i en tidigare direktsändning, gör under programmets lopp upp om vem som får snurra på hjulet – och därmed har en chans att vinna tre miljoner kronor.

Äntligen tillsammans – på turné! Efter att ha spelat och arbetat ihop i flera år drar Patrik Isaksson och Sarah Dawn Finer i oktober ut på en gemensam konsertturné.

– Jag har arbetat med Sarah under många år och jag kan bara säga – äntligen släpper hon ett eget album och äntligen kan vi turnera tillsammans, säger Patrik Isaksson på sin hemsida.

Sarah Dawn Finer är aktuell med albumet A Finer Dawn och Patrik Isaksson kommer i samband med turnén att släppa en ny singel. I BingoLotto på söndag framför paret en duett.

Han kanske inte kan hålla en ton som Sarah och Patrik men han kan allt om det som italienarna anser viktigt – mat och fotboll. En av våra duktigaste fotbollsexperter Glenn Strömberg är just nu aktuell med en bok om sitt liv i Italien och kärleken till den italienska maten. Glenn finns i studion på söndag för att lotta ut en resevinst till ”sitt” Atalantas hemstad, Bergamo i norra Italien.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *