Automatbingo i Märsta

I fredags var vi några pojkar som slank in på automatbingohallen i Märsta, en ort som ligger mitt emellan Stockholm och Uppsala. P-G Däumichen och Claes Lundberg från 69:an Bingo gick emot nedläggningsströmmen och öppnade en ny automatbingohall i centrat för cirka tre månader sedan.

Väl inne i hallen togs vi emot av en trevlig ung man, Pascal tror jag att han heter, som såg oss för presumtiva bingospelare och som erbjöd sig att visa hur spelet går till. Hans bredvillighet att hjälpa till blev inte mindre när vi talade om att vi också tillhörde branschen. Hallen hade cirka 100 platser med ett antal Databingo-bord inräknade. Vid det här tillfället fanns 20 bingospelare i lokalen.

Intressant är att hallen redan från starten har haft ett speciellt rökrum. Det ansågs som onödigt att svärta ned bingohallen bara ett halvår innan rökstoppet. Rökrummet var ganska spartanskt inrett med ett par höga bord och stolar av Miss Vegas-typ. Pascal berättade att kunderna tyckte att det var mycket trivsamt att kunna prata bort en stund med varandra över en cigarett. Det låter väl positivt!

Artikeln kommer från svebico.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *