Amelia Adamo spelar bingo på söndag

Det är få som har lyckats starta och driva så många framgångsrika tidningar som Amelia Adamo. Är det från hennes italienska kulturarv drivkraften kommer från – eller från de fyra åren i klosterskola? Amelia själv tror att det i grund och botten är en strävan att göra gott som har drivit henne.

Hon är en av landets mest hyllade tidningsmakare och hennes framgångsrika karriär i tidningsbranschen började som reporter på Svensk Damtidning, 1975.

Sedan dess har hon startat och drivit en rad olika veckotidningar. Men mest känd är hon från tidningen Amelia, som hon startade 1995. Hon ligger även bakom tidningen Tara och M-magasin – en tidning för mogna, självständiga kvinnor. I höstas var hon med och tog fram tidningen S – Sveriges smartaste snackisar! En tidsskrift som ska konkurrera med Svensk Damtidning och Hänt Extra.

Men det finns mer än tidningar i Amelias liv, vilket Lotta kommer att lyfta på söndag. På scen står melodifestivalaktuella Pauline. Hon ska framföra hiten ”Sucker for love” och låten ”Give me a call”, som båda är med på hennes senaste skiva ”Never said I was an angel”.

Inför söndagens program har BingoLotto laddat upp med massor av modets vårnyheter – både i vinstregnen och live i studion.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *