888 Bingo – ny stjärna på bingohimlen

888 Bingo lanseras idag på svenska! Just 888 är en garanti för att det kommer bli en spelupplevelse utöver det vanliga eftersom det är ett av världens största spelbolag som vunnit ett flertal viktiga priser. Jag ser verkligen fram emot att få provspela deras bingo!!

Bonusar
Varje ny medlem får 100% i insättningsbonus vid första insättning, från 50 kr ända upp till 2000 kr! Därefter får alla 10% återinsättningsbonus på insättningar mellan 100 kr – 2000 kr

Veckospecial och erbjudanden
Varför inte starta veckan med ett vinnande leende på läpparna? Måndag till torsdag kan du spela om en garanterad vinstpott på 5 000 kronor. Spela någon av helgjackpottarna, där du kan vinna 10 000 kronor i varje omgång.

Nästan gratis och helt gratis bingo
På 888 Bingo behöver du inte spendera mycket för att ha kul! Köp brickor för 10 öre i rum Pocket change. Du har även möjlighet att spela helt gratis och ändå ha chansen att vinna riktiga priser. Spela gratis bingo var 20:e minut eller anmäl dig till måndagens 5 000-kronorsspel klockan 21:00. Biljetterna är gratis vinsterna är höga!

Speed-bingo
Ibland behövs bara en liten energikick! Spela en runda snabbingo snabba spel, snabba pengar!

Dessutom mer än 50 snabbspel, community, stigande jackpottar, lojalitetspoäng och mycket mycket mer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *