Wizex och Drifters i BingoLotto på söndag

Efter förra veckans succé med Linda Bengtzing som vikarie är nu Lotta Engberg tillbaka efter en välförtjänt semester! Kvällen går i dansmusikens tecken, med legendariska gästerna Wizex och Drifters i studion, så det är bara att valla dansskorna och bjuda upp där hemma i vardagsrummet!

Wizex och Drifters är två av Sveriges mest älskade dansband, båda med betydande rutin i bagaget.

Drifters kan räkna sina anor ända bak till 1962, då bandet bildades i Skövde. Sångerskan Erica Sjöström har varit med sedan 1999 och lämnar då och då mikrofonen för att istället greppa saxofonen! Drifters utsågs 2004 till årets dansband i Sverige och är ett av ytterst få band som haft fem låtar från samma CD på Svensktoppen. Bandet har också släppt ett flertal skivor för den tyska marknaden, då under namnet Midsommar. Erica Sjöström kommer senare i höst också att synas i TV4 Plus satsning ”Dansbandsbrudar”.

Wizex spelade tillsammans första gången 1973, då med Kikki Danielsson som sångerska. Bland övriga välkända sångare i bandet finns Danne Stråhed och Charlotte Perelli, även om hon hette Nilsson på den tiden hon sjöng i Wizex. Gruppen släppte sin senaste CD, ” Innan det är försent” i maj och lär bjuda tv-publiken på ett smakprov. Även Wizex dyker upp i tv-rutan senare i höst, de ställer upp som ett av elva band i SVT:s ”Dansbandskampen”.

Kvällens finalspelare, med chans att vinna tre miljoner kronor, heter Berit Ivarsson från Våxtorp utanför Laholm.

Söndagen blir annars en helkväll för den spelsugne, med hela fyra bingospel och bland vinsterna finns kontanter, Volvobilar, semesterresor, vitvaror och heminredning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *