Bingon.com ger alla 15% extrabonus

2010-12-28 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bingon.com

Bingon.com ordnar ett riktigt bra slut och en riktigt bra start på nya året genom att ge dig 15% extra på alla insättningar mellan 29 december och 2 januari. Denna extrabonus ges utöver de vanliga insättningsbonusarna. Mer gratispengar att ha bingokul för!

Tommy Nilsson och Amy Diamond gäster i BingoLotto

2010-12-17 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Nu på söndag är det StjärnBingokväll med massor av vinster. Lotta Engberg har dessutom bjudit in Tommy Nilsson, Amy Diamond och Anna Christoffersson att stå för underhållningen! Det blir även en lektion i paketinslagning - mycket passande så här dagarna före jul.

Missa inte BingoLotto på söndag.!!

Bingon.com ger alla Roulettbonus & Bingobonus

2010-12-17 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bingon.com

Bingon.com har något för alla och skulle det vara så att du gillar Roulette har du nu möjligheten att få en exklusiv Roulette-bonus. Fram till onsdag 22 december får du 100% Roulette-bonus. För att få denna bonus behöver du bara ange bonuskod R100 när du sätter in pengar nästa gång. Bonusen kommer då automatiskt in på ditt konto.

Om du bara gillar bingo så finns det möjligheter även för dig! Du har möjligheten att vinna en speciell bingobonus värd 900 kr. En härlig nyårspresent som 10 lyckliga vinnare kommer att kunna njuta av. För att delta i bonus-dragningen behöver du bara göra en insättning på 200 kr eller mer mellan innan fredag 31 december. Ju fler insättningar du gör, ju större chanser har du att vinna bingobonusen.

Storvinst på mini-slot hos LyckoBingo!

2010-12-17 | Bingo · Skriv en kommentar 

LyckoBingo

LyckoBingo spelaren "lingus49" hade turen med sig igår och vann inte mindre än 28 345 kronor på mini spelautomaten "Super Seven" på en satsning på bara 30 kronor. En mini-spelautomat är en spelautomat som kan spelas samtidigt som du spelar bingo då den kan spelas parallellt med ditt bingospel. Ett bra sätt att fördriva tiden när du väntar på nästa bingo omgång eller bara ett sätt att öka spänningen. Låt inte namnet mini-spelautomat eller mini-slot lura dig bara för det finns fina vinster att hämta även på dessa spelautomater!

Det är inte första gången "lingus49", en 61-årig kvinna från Lammhult, vinner stora vinster på LyckoBingo och förra gången hon vann var det på samma spelautomat så vi kan tänka oss att den är litet av en favorit bland spelautomater.