CaliberBingo spelar ut drömresor

2010-11-29 | Bingo · Skriv en kommentar 

CaliberBingo

CaliberBingo har tidigare i månaden spelat Christmas Wishes, men som final spelas imorgon tisdag 30 november Super Christmas Wishes! Någon eller några får besök av Tomten som delar ut sina allra härligaste reseklappar - blir det du som får påhälsning av Tomten kanske?!?

Super Christmas Wishes spelas som en speciell bingorunda i Bingoparty efter 21:00 och för bara en femma kan du vara med och ta chansen på någon av resevinsterna.

Vinsterna är:
1 rad: 10 000 kronor
2 rader : 20.000 kronor
Full bricka : 30.000kr

Kanske hjälper det att tro på Tomten, men helt säkert hjälper det att spela bingo hos CaliberBingo!!

Det var en gång en bingo…

2010-11-25 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bet24 Bingo

Bet24 har sagostund varje kväll 20-23 i bingon där man får ta del av - och kanske rentav bli en av - karaktärerna i "Alice i Underlandet". Lewis Carrolls älskade och klassiska äventyr har nu kommit i en ny version med en film som både förundrar och underhåller. DVD:n utkom tidigare i år och Bet24 Bingo ger dig nu möjligheten att vinna ett exemplar av denna fantastiska film!

Det enda du behöver göra för att deltaga i utlottningen är att köpa minst 2 bingobrickor på mönstren Mad Hatter samt Jabberwocky.

Är du redo att hoppa ner i kaninhålet tillsammans med Bet24 Bingo?

Veckan hos MamaMia Bingo

2010-11-24 | Bingo · Skriv en kommentar 

MamaMia Bingo

MamaMia Bingo har några vanor som vi bingospelare kan glädjas åt, eller vad sägs om... Bonusonsdag, Weisetorsdag, Bonusfredag, Marathonlördag och Söndagsmys :-)

Just denna vecka innebär det 50% bonus på onsdag, 4 vinnare av Arnes kluriga frågor på torsdag, 100% bonus på fredag, 100kr chattvinster i Marathon på lördag och veckans skönaste stund med söndagsmyset. Utöver allt detta finns ju även Pengachansen, dolda radvinster, Turnering i Trio, Förkväll, Supertrav o allt annat roligt som förgyller ens tillvaro

Alla dagar är bingo-dagar, men vilken MamaMia-dag är din favorit?

Må bra med CaliberBingo

2010-11-23 | Bingo · Skriv en kommentar 

CaliberBingo

CaliberBingo ger just nu alla nya bingospelare samt de spelare som fortfarande inte gjort sin första insättning ett värdebevis på en Må Bra-behandling, värd upp till 500kr beroende på vilken behandling du väljer. Allt du behöver göra är att sätta in minst 100:- och börja spela, så skickas värdebeviset till den adress du anger när du registrerar dig.

Varva ner och njut av din kostnadsfria behandling. De vanligaste behandlingarna du kan välja mellan är massage, ansiktsbehandling, manikyr och klippning. Utbudet varierar beroende på vilken salong eller klinik du väljer att besöka.

Som vanligt får du som ny spelare en massa härliga fördelar när du testar CaliberBingo:

  • Må Bra-behandlingen som redan nämnts
  • 50 kr startbonus
  • 100% insättningsbonus
  • Gratis skraplott varje dag med vinstchans 100,000kr

Oklart hur länge CaliberBingo delar ut Må Bra-behandlingar - så varför inte se till att unna dig lite innan erbjudandet tar slut?

Tomten kommer tidigt till UtopiaBingo i år!

2010-11-23 | Bingo · Skriv en kommentar 

UtopiaBingo

Under november så delar UtopiaBingo ut lite tidiga julklappar till alla nya spelare som gör sin första insättning. Julklappssäcken är full av presentkort på smycken värda 250 kronor styck. Presentkorten gäller på beccadesign.se och kommer hem på posten inom 7 dagar från det att du har gjort din första insättning! Har du några frågor om kampanjen så är det bara att skicka dem till extra@utopiabingo.com

Utöver det gäller fortfarande alla UtopiaBingos vanliga bonusar! 100 kr gratis till alla som registrerar ett nytt konto, helt utan krav på insättning! När det är dags för första insättningen så dubblar Utopia Bingo den upp till 2000 kronor och som om inte det vore nog så får man alltid 20% bonus på alla övriga insättningar!

PingoBingo tar dig till solen….eller kylan

2010-11-23 | Bingo · Skriv en kommentar 

PingoBingo

PingoBingo har ett bra erbjudande till alla november månad ut. Planerar du skidsemester eller hellre vill få lite värme så ska du passa på att spela bingo och få ett presentkort värt 400kr, då kan du själv välja om du ska till värmen eller kylan! Det enda du behöver göra är att spela bingo hos PingoBingo innan november är förbi - då får du ett presentkort hos SunnyRentals.com värt 400kr

Skulle det vara så att du tycker det är trevligare att stanna hemma så i kylan så kan du alltid värma dig med dubbla chattvinster, två vinnare i chatten eller en vänvinst! Annat som kan värma gott är VIP bonusar som dyker upp hela veckan och givetvis Mad med sina lätta jackpottar.

Valet är ditt - värme, kyla eller bådadera - allt är möjligt tillsammans med PingoBingo!

LyckoBingo låter dig vinna monstermycket

2010-11-23 | Bingo · Skriv en kommentar 

LyckoBingo

LyckoBingo låter sina bingospelare spela vanlig bingo och sen har de sin Monsterbingo som är allt annat än vanlig bingo! Vill du vinna riktigt mycket pengar så ska du spela deras Monsterbingo den 24 november klockan 22:00 för då har du chansen att vinna stort!

Varje bingobricka kostar 10 kronor och det finns 100,000 kronor i vinstpotten!

Du har alltså möjlighet att vinna helt galet mycket pengar under den här bingoomgången! Passa på att köpa brickor i förväg om du inte kan spela klockan 22 för det här är en vinstchans som du inte vill missa!

MonsterBingo kan även spelas hos:
AirBingo, BingoJoy, CaliberBingo, HappyBingo, MinBingo och SveaBingo

50% extra bingobonus hos Bingon.com

2010-11-23 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bingon.com

Bingon.com är som tidigare nämnts helt bonustokiga, och de fortsätter i samma spår men det är lite bråttom om du vill ta chansen att nyttja deras bonus då den bara gäller till och med imorgon 24 november!!

De har nu ett helt fantastiskt insättningserbjudande eftersom där de ger 75% extra på alla dina insättningar som du gör efter din första insättning. Alltså: 75% bonus på alla insättningar!!

Har du fortfarande inte gjort den första insättningen ska du passa på under november eftersom du får hela 200% extra på din första insättning.

Hasta över till bonustokiga Bingon.com innan de återfår sansen...

ahaBingo bjuder på tisdagsbonus

2010-11-23 | Bingo · Skriv en kommentar 

ahaBingo Bingo

ahaBingo vill sprida lite ljus och värme på veckans tråkigaste dag. Mitt emellan (arbets)veckans start och mitt ligger denna tristaste av dagar - tisdag... Eftersom det är just tisdag så får alla nya såväl som gamla spelare lite extra bonus för att förgylla dagen.

Sätt in och spela för 95kr så får du 100kr tillbaka - 105% bonus!!

Kanske du ska passa på att testa Höstrummet - ett sprillans nytt bingorum - där det spelas variantbingo med hög vinstchans! Brickorna kostar bara 5kr och startjacken är 3000kr inom 56 drag så chansen att vinna mycket för lite är rejäl - men det är ju inte ovanligt när man spelar bingo hos ahaBingo

FoxyBingos sköna reklam

2010-11-22 | Bingo · Skriv en kommentar 

FoxyBingo

FoxyBingo har en riktigt skön reklamfilm! Snart ska deras bingo testas och vi har svårt att tro annat än att även den är lika bra!

Har du testat FoxyBingo än? Skriv gärna en kommentar om vad du tyckte!

Nästa sida »