MinBingo tycker att Juli är ju en riktig resemånad!

2010-06-27 | Bingo · Skriv en kommentar 

MinBingo

MinBingo vill därför ta tillfället i akt och ge dig chansen att vinna upplevelser under torsdagarna i juli! De värmer upp med att lotta ut en uppdatering av ditt bingorum den 1 juli! Du kan alltså vinna en riktig “make over” av ditt bingorum värd 20 000 kronor! De följande torsdagarna har du möjlighet att vinna semesterupplevelser i Marbella, Malta, Monaco och Las Vegas!

Den 1 juli kan du alltså vinna ett helt nytt rum att spela bingo i värt 20 000 kronor! Hela timmen mellan 22 och 23 bjuds det på fantastiska vinstchanser men det är särskilt viktigt att ha brickor till den andra omgången för då är det WIN AROUND THE WORLD!

MinBingo bjuder på en helt otrolig vinstmånad! Häng på och spela bingo i den fantastiska bingo-omgången “WIN AROUND THE WORLD”. Spelet börjar 22:00 i Bingomixen!

Alla midsommarbonusar samlade

2010-06-25 | Bingo · Skriv en kommentar 

För att göra det enkelt för dig har vi här samlat alla(?) bonusar som erbjuds denna härliga midsommar

AhaBingo
Gör en insättning med kort och spela för 50kr under midsommarafton så kommer bonusen 50kr in automatiskt.

Bertil Bingo
Midsommarafton - sätt in och spela för 200 kronor och få 100 kronor i bonus - om och om igen
Midsommardagen - sätt in och spela för 200 kronor och få 100 kronor i bonus - gäller en gång

BestBingo
Midsommarafton - 100% extra upp till 400kr
Midsommardagen - 30% bonus på allt du sätter in

Bingon.com
100% på alla insättningar, max 2000kr bonus

MamaMia Bingo
Midsommarafton får du 100% bonus upp till 300kr

UtopiaBingo
100% bonus på alla dina insättningar, alla dagar, mellan 10 - 11, 19 – 20 och 23 – 00

Har vi missat något? Skriv en kommentar så lägger vi till det!

UtopiaBingo – Bingosidan med flest bonusar?

2010-06-25 | Bingo · Skriv en kommentar 

UtopiaBingo

UtopiaBingo fortsätter att vara sidan som erbjuder flest(?) stora bonusar till sina spelare. Varje dag erbjuder de supertimmar där man får 100% bonus på alla sina insättningar. Klockslagen du ska hålla redan på är 10-11, 19-20 och 23-00 så kan du se till att dubbla alla dina insättningar.

Utöver det så kan du varje kväll vinna dubbla jackpottar i bingorummet 1001 klockan 21-22. Någon gång ska man passa på och ha tur, varför inte vinna en jackpot när den är dubbel?

Du har väl inte missat UtopiaBingos bonus för nya spelare? Alla nya spelare får 100 kr gratis när de registrerar ett konto. För den hundralappen kan du sedan välja vilka spel du vill, så det är inte bara begränsat till nätbingo. När du sedan gör din första insättning så dubblar UtopiaBingo den upp till 2000 kr.

Är det så att UtopiaBingo ÄR bingosidan med flest bonusar?

Midsommar med MamaMia Bingo

2010-06-25 | Bingo · Skriv en kommentar 

MamaMia Bingo

MamaMia Bingo tycker att Midsommar ska se ut så här, vad tycker du?

Midsommaraftonens bingo
Midsommarbonus! Du får 100 % bonus upp till 300 kr på en insättning!

Midsommarfest! Var med och fira midsommarafton på MamaMia Bingo! Det blir extra mycket festligheter i chatten från 17:00 och fram till midnatt. Det sjungs midsommarsånger, dansas runt stången och sjungs säkerligen en och annan snapsvisa. Sätt på dig partyhatten och var med du också!

Pengachansen! Fredagarna präglas av pengaregn, då lottas nämligen olika höga kontantbelopp ut i Pengachansen. Detta innebär att du, bara sekunder efter att du vunnit, kan hämta hem dina pengar till banken och bege dig ut för en helkväll på stan. Pengachansen spelas hela kvällen från 18:00 till midnatt. Chattvärdarna meddelar i god tid i vilket rum tävlingen spelas.

Midsommadagens bingo
Denna lördag spelas midsommarjakten mellan 13:00-19:00 när chattvärden säger till. Du ska då skriva *MIDSOMMARJAKTEN* och tre valfria nummer, precis som ett chattspel. Den som vinner chattspelet får sedan välja en skatt på kartan som den önskar öppna, och vinner det som gömmer sig där i. 12 vinster ska delas ut, allt ifrån 50 kr att spela för till 1000 kr ligger i potten.

Dessutom – Lördagsmyskväll i TRIO! Ibland kan det vara skönt med lite avkoppling. Värm en kopp kaffe och slå dig ner, bingon börjar 19:00 i TRIO.

Midsommar hos MamaMia Bingo ser ut att bli en riktigt trevlig tillställning!!

Bingon.com ger 100% bonus hela helgen

2010-06-24 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bingon.com

Bingon.com firar att det är midsommar och hela helgen dubblar de alla insättningar. När du gör en insättning får du 100% bonus istället för de vanliga bonusarna. Få dubbel valuta för pengarna och dubbelt kul - gör en insättning hos Bingon.com i helgen!

Gör en Hat Trick och vinn
För att göra en Hat Trick i bingo måste du vinna alla tre raderna i samma spel (1:a raden, 2:a raden och full bricka). Om du lyckas med detta belönas du med 10 000 poäng.
Du har 90 minuter på dig mellan 18:30 och 20:00 varje dag från den 11e juni till den 11 juli.

Gratis bingo!!
Bingon.com erbjuder nu två gratisrum där du kan vinna riktiga pengar utan att du behöver göra en insättning. I dessa rum delas det ut mer än 2000kr per dag - helt utan insats!!

Öppna ett konto hos Bingon.com idag så får du tillgång till 75 bollars och 90 bollars gratis spel där du kan “köpa” max 6 brickor per spel helt gratis.

BingoJoy bjuder på en helt nu bingoupplevelse

2010-06-24 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoJoy

BingoJoy har själva beskrivit det så bra att vi faktiskt bara saxat följande text från deras sida. Vi kan bara instämma! Prova BingoJoy du med - det ÄR en ny bingoupplevelse!

Det är nytt! Det är spännande och mer vinstrikt än någonsin förut! Välkommen till en helt ny bingoupplevelse! Vi har laddat upp med helt suveräna erbjudanden och spel som är mer vinstrika än någons

Vad är det som är nytt?

NYTT: Fler bingorum
NYTT! Större och bättre progressiva jackpottar! Massor av kontanter väntar på dig!
NYTT! Fantastiska minispel som du kan spela under tiden som du väntar på att en ny bingoomgång ska börja
NYTT! Nu börjar vi spela 90-bollarsbingo!
NYTT! Ett omfattande förköpsprogram – missa aldrig mer ett tillfälle att vinna!

Läs vidare

LyckoBingo har fått VM-fnatt

2010-06-18 | Bingo · Skriv en kommentar 

LyckoBingo

LyckoBingo har lanserat en spelautomat med fotbollstema vid namn Top Trumps World Cup Stars. Är du en av alla de personer i Sverige som älskar fotboll och med spänning följer fotbolls-VM är den nya spelautomaten säkert något du kommer tycka extra mycket om!

Top Trumps World Cup Stars på LyckoBingo är en 20-raders spelautomat som har 20 vinnande kombinationer av fem fotbollssymboler på sina fem hjul och där en vinnande rad innehåller minst tre likadana symboler bredvid varandra.

Symbolerna utgörs av bland andra Englands Wayne Rooney, Brasiliens Kaka, Spaniens Fernando Torres, Portugals Cristiano Ronaldo och Tysklands Bastien Schweinsteiger.

Även om det inte skulle gå som du önskar för ditt favoritfotbollslag i VM kan du fortfarande vinna stort på denna spännande spelmaskin - men då måste du slita ögonen från TVn och kika in hos LyckoBingo istället.

MamaMia vilken bingohelg

2010-06-18 | Bingo · Skriv en kommentar 

MamaMia Bingo

MamaMia Bingo bjuder upp till en riktigt härlig bingohelg helt utan fotboll. Sin vana trogen bjuder de alla bingospelare på fredagsbonus: 150 kr när du sätter in lika mycket eller mer. Den bonusen kan vara bra att ha när det sedan blir Förkväll och lite senare Pengachansen

På lördag blir det Skattjakt - 12 vinster med upp till 1000kr i potten. Sen blir det lite softare med Lördagsmyskväll i TRIO. Garanterat trevligt!!

Supertravet kan spelas vid 2 tillfällen på söndag och sen varvar vi alla ner med Söndagsmys

Ännu en härlig helg hos MamaMia Bingo!

50kr i Fredagsbonus IDAG på ahaBingo!

2010-06-18 | Bingo · Skriv en kommentar 

ahaBingo Bingo

ahaBingo ställer till med stor fest varje fredag! Bingo-festen startar 18:00 i Maxitrippeln där det sedan spelas Dubbel VIP-timme mellan 19-21. Under VIP-timmarna får du 200 VIP-poäng för varje radvinst du kniper! Festen fortsätter med tävlingar, chattspel och andra aktiviteter fram till kl. 23.30.

Varje fredag under sommaren ger ahaBingo dig 50kr i insättningsbonus. Gör en insättning med kort och spela sedan för 50kr under fredagsdygnet så kommer bonusen in automatiskt på ditt bingo konto. Bra va!

Spela gratis med Bingon.com

2010-06-18 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bingon.com

Bingon.com presenterar stolt sina gratis spel. De ger nu bort 2000 kr varje dag från kl 8 till midnatt. Du har chansen att vinna totalt 14 000 kr i prispengar varje vecka utan att det kostar dig någonting. Gratis bingo med riktiga vinster - det är inte illa minsann!!

- Gratis spel var 10:e minut i 75 bollarsrummet
- Gratis spel var 30:e minut i 90 bollarsrummet

Så logga in hos Bingon.com idag och börja vinna!!

Nästa sida »