Dubbla skraplotter – Gratis!

2009-12-21 | Bingo · Skriv en kommentar 

CaliberBingo

CaliberBingo börjar bli oroliga för Tomtens ankomst (men det borde de inte vara så snälla som de varit) och ger därför alla spelare två skraplotter gratis. Du får alltså två chanser att vinna 100,000 kr bara genom att logga in och skrapa.

Men bara idag - så vänta inte utan logga in på CaliberBingo och se om du vinner.

Helgens luckor hos MamaMia Bingo

2009-12-18 | Bingo · Skriv en kommentar 

MamaMia Bingo - Sveriges snabbast växande bingo?MamaMia Bingo fortsätter att leverera trevliga överraskningar i sin julkalender - dagens lucka ger dig 150kr bonus på en insättning. Vad tror du det blir mer under helgen..?

Idag fredag spelas Lådchansen - som vanligt med fina vinster. Imorgon lördag blir det Tipsrunda och på söndag blir det Söndagstrav och Pratbubblan. Som vanligt en kalashelg hos MamaMia Bingo!!

LyckoBingo nylanserar

2009-12-18 | Bingo · Skriv en kommentar 

Nya LyckoBingo - snyggare än någonsinLyckoBingo har funnits länge på den svenska bingomarknaden, så länge att de faktiskt själva tyckte att det var dags att snygga till sajten lite.Vi kan väl inte säga annat än att resultatet är lyckat - betydligt fräschare och visst känns det även lite modernare?

Att det blivit så snyggt måste bero på att de tagit hjälp av sina spelare som fått tycka till, vilket även gett att spelarna varit nöjda med resultatet - så nöjda att de tipsat sina vänner för LyckoBingo växer rejält!

Kika gärna vad du tycker om deras nya utseende och passa samtidigt på att testat deras omåttligt populära spel Monopol eller nyheten Cluedo.

Som ny spelare hos LyckoBingo får du dessutom 50kr att provspela för och 100% bonus på första insättningen.

BingoLotto travar på söndag

2009-12-18 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

De båda rekordhållarna inom travsporten, Björn och Olle Goop, är gäster hos Lotta på söndag. De kommer naturligtvis att prata trav men också sättas på lite annorlunda prov. Vinnarskallarna har också inspirerat till många av veckans BingoLottovinster. På scen hittar vi fler framgångsrika killar - bandet Highlights som knipit den åtråvärda jokerplatsen i Melodifestivalen nästa år.

Björn och Olle Goop är två av Sveriges mest framgångsrika travkuskar genom tiderna. Björn är den som vunnit flest segrar under ett år och pappa Olle har varit en självklar gestalt i svensk travsport de senaste 40 åren. Men vem av dem är egentligen bäst? Det, och mycket annat kommer Lotta kommer att försöka klura ut på söndag när hon bekantar sig närmare med Björn och Olle.

Läs vidare

Vinn en fräck vespa med Betsson

2009-12-15 | Bingo · Skriv en kommentar 

Betsson Bingo

Betsson tävlar ut en vespa under december. Det är lika enkelt att delta som att spela bingo, för allt du behöver göra är faktiskt att spela bingo vid minst ett tillfälle under månaden. Gör du det deltar du i utlottningen - det var väl enkelt!

Alla som spelat hos Betsson vet att det är en riktigt trevlig upplevelse. Skulle det vara så att du inte provat ännu är just nu rätt tillfälle. Dels får du 50kr när du skapar ett konto och dessutom upp till 300kr bonus. Som grädde på moset kan det bli en cool vespa att fara omkring på när snön försvunnit.

Bets on med Betsson!

BingoDay kör ännu en supermånad

2009-12-15 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoDay Bingo

BingoDay körde sin november special med £60 ooo extra vintser och följer nu upp detta med en december special med £40 000 extra vinster utöver alla vinster som de normalt spelar ut varje dag.

Varje dag spelas ett speciellt spel i bingorummet Royal Court där vinnaren är med i dragningen av snygga designerprylar som handväskor och annat skoj till ett värde av £1000.

Dessutom spelas varje dag i Crown Jewel ett spel med garanterad pott om £1000. En liten extra bonus är turneringen där den som köpt flest brickor till detta spel vinner £1000 kontant plus en låda champagne värd £250

Slutligen, på juldagen, spelas Festive Free Bingo med fem gratisspel om totalt £300 i vinster

Gillar du att spela gratis bingo är december hos BingoDay ett givet mål. Under hela månaden kan alla - inklusive dig som inte gjort någon insättning - spela 3 spel i Velvet Lounge med priser värda £900. Spelas varje dag 13:30, 16:30 och 21:30. Missa inte det!!

Bonus hela veckan!

2009-12-15 | Bingo · Skriv en kommentar 

Blue1 Bingo

BellaBingo och Blue1Bingo har bonusvecka! Fram till fredag pågår deras bonusvecka i bingon och om du är alert under dagen dyker det upp timmar då du får 100% bonus på alla insättningar.

Om det inte är en bonustimme får du ändå 20% extra.

Tack för det!

Vinnare av snapsbingo

2009-12-14 | Bingo · Skriv en kommentar 

bingo_shot_game_setVinnaren av snapsbingot har utsetts i vår lilla tävling där det gällde att förutspå storleken på den progressiva jackpotten hos BingoDay idag klockan 21:00

Vinnare blev Gerd Olsson som prickat nästan helt rätt. Hennes gissning var 6,146,078.23 dvs endast 954.82 från de verkliga 6,145,123.41 som räknaren stod på klockan 21:00 ikväll.

Ett stort grattis till Gerd - paketet kommer med posten - och ett stort tack till alla som deltagit.

Fler tävlingar kommer med chans på ytterligare snapsbingo. Kanske är det din tur nästa gång!

I väntan på nästa tävling kanske du ska försöka ta hem jackpotten hos BingoDay? $6 miljoner kan man ha mycket trevligt med ;-)

Bet24 Xmas Bingo Race

2009-12-10 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bet24 Bingo

Bet24 kör en egen variant på julkalender som kan bli mycket lönsam för dig. Du får 250 kronor i kontanter om du vinner bingo på deras specialla julmönster - C, H, R, I, S, T, M, A, S.

Mönster C, H, R spelas 20-21, I, S, T spelas 21-22 och M, A, S spelas 22-23 varje dag under veckan.

Du kan vinna på mönstret i valfri ordning och när du fått bingo på alla mönster ska du skicka ett mejl med dina uppgifter för att få din vinst. All info hittar du hos Bet24

MariaBingos julkalender

2009-12-10 | Bingo · Skriv en kommentar 

MariaBingo Bingo

MariaBingo har en egen julkalender - den har du väl inte missat? Om du har gjort det rekommenderas du att surfa förbi och kolla in deras olika erbjudanden från dag till dag. Just idag höjer man antalet bollar på Monster, så det blir alltså lättare att vinna de 1,3 miljoner som ligger i jackpotten.

Undrar vad MariaBingo hittar på imorgon...?

Nästa sida »