Bertil hyr in Tomten

2009-11-27 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bertil Bingo

Bertil Bingo har hyrt in Tomten extra tidigt i år - och klappar har han med sig. När du registrerar dig får du inte bara 100kr - just nu får du dessutom ett exklusivt presentkit från Glossme. B - I - N - G - O!

Ett presentkort från Glossme skickas hem till dig innan julafton så du kan köpa vad du vill men Biotherms fina presentkit rekommenderas varmt både av experter och nöjda kunder.

Inte nog med det - i ditt paket kommer det ännu en överraskning.
Vilken julklapp!

MamaMia Bingo startar adventsjakten

2009-11-27 | Bingo · Skriv en kommentar 

MamaMia Bingo

MamaMia Bingo tjuvstartar advent redan på lördag med chattspelet Adventsjakten - med vinster värda upp till 1000kr! Lördag innebär även Myskväll och med tanke på säsongen så rekommenderas glögg och pepparkaka till din bingo.

På söndag är det första advent och vi påminns om julklapparna som vi inte vet vad vi ska hitta på - DÅ är det skönt att få julklappstips! Inte nog med att du får bra tips, du kan dessutom vinna pengar på ditt eget bästa julklappstips.
Söndag innebär även Söndagstrav och att ladda inför ny vecka vilket du lämpligtvis gör med Söndagsmyskväll.

BingoLotto första advent

2009-11-27 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Redan första advent! I BingoLotto strålar handbollens megastjärna Magnus Wislander ikapp med Yohanna, den isländska sångerskan känd från Eurovision Song Contest. Lotta Engbergs specialvinst denna vecka är att få hemmet ordentligt julstädat och dessutom ett dignande julbord att bjuda släkt och vänner på! Och i Jackpotspelet skeppas ut massor av julklappspengar.

Läs vidare

Vinn ett snapsbingo i nyhetsbrevet

2009-11-22 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bingorama

Ett nytt nummer av vårt nyhetsbrev har skickats ut och innehållet denna gång var:

  • en ny bingohall
  • härliga erbjudanden
  • ...och en tävling

Du som inte prenumererar kan läsa nyhetsbrevet här och när du läst klart kan du anmäla din e-postadress i rutan till höger. Det är lika lätt att avsluta sin prenumeration som att starta den så du behöver inte vara orolig.

Megabonus hos JackpotcityBingo

2009-11-20 | Bingo · Skriv en kommentar 

JackpotCity Bingo

Du har väl inte glömt eller missat att JackpotCityBingo firar sin nyöppnade bingohall med ett riktigt megaerbjudande denna månad. Som ny spelare får du 250kr att provspela för och vid första insättningen får du 200% bonus - ett riktigt megaerbjudande eller vad tycker du?!?!

Ett gyllene tillfälle att testa JackpotCityBingo - passa på idag innan erbjudandet tas bort

Ladbrokes svenska vinnarvecka

2009-11-20 | Bingo · Skriv en kommentar 

Ladbrokes Bingo

Ladbrokes har haft en fin vecka med hela fyra svenska storvinnare i casinot. Thomas från Kalmar vann hela 280 000 kr på Cyberstud poker och Helena från Stockholm var inte långt efter med 255 640 kr på bonusspelautomaten "What on Earth". Spelare från Stockholm och Enviken tog också hem en vinst på närmare 80 000 kr var.

Är det bingons tur för storvinster i helgen då kanske...

BellaBingos egen Herr Glad

2009-11-20 | Bingo · Skriv en kommentar 

BellaBingo

BellaBingo har sin egen Herr Glad när du vinner, en pigg liten stämningshöjare!! Du kan välja den Bingoutropare som passar dig bäst under ljudsymbolen uppe till höger i Bingorummet.

Vad skulle du säga om att höra De 7 små dvärgarna som utropare?
Prosit vore kul att höra ;-)

Vem skulle Du vilja höra som utropare hos BellaBingo?

Helgen hos MamaMia Bingo

2009-11-20 | Bingo · Skriv en kommentar 

MamaMia Bingo

En fullspäckad helg väntar på MamaMia Bingo! Fredagen inleds med 300kr bonus, Lådchansen och 60Club. Alltid spännande att se vad dom finns i lådorna och om något skall hamna hos mig...
Snart övergår fredagen i lördag och då väntar Tipsrunda och Myskväll. Den som vet mest och är snabbast vinner! Ingen helg är över innan söndagen passerat och denna söndag blir det både Söndagstrav och Söndagsmys. Dessutom kan du tävla i Julklappstipset och vinna 200kr på ditt bästa julklappstips

Kolla in MamaMia Bingo i helgen!

BingoLotto med schlagergiganter

2009-11-20 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Ett modernt universalgeni. Så skulle man kunna beskriva Lottas gäst på söndag - Elisabet Höglund. Elisabet har en förmåga att bli bäst i nästan allt hon företar sig. Hon är en av våra mest respekterade politiska reportrar, hon har vunnit flera SM-guld i cykling och hennes oljemålningar och författarskap håller hög klass. Denna mångfald återspeglar sig dessutom på scen där Andra Generationen och schlagerkungen från Irland, Johnny Logan, står för tonerna.

Läs vidare

Bingo-kärlek med AmorBingo

2009-11-20 | Bingo · Skriv en kommentar 

AmorBingo

En "ny" bingohall har kommit till stan, AmorBingo - bara namnet låter lockande! Törs vi tro att det blir kärlek vid första ögonkastet - eller eftersom det gäller bingo så kanske det snarare blir kärlek vid första bollen..?

AmorBingo har just nu jackpotten Monster som är uppe i hela 1,330,682 kr eller kanske du föredrar lite mindre vinster nu när det drar mot jul, då kan Dansdax rekommenderas. I väntan på favoritspelet finns även alla roliga småspel som Mega Fortune, Arabian Nights, Pandoras Box med många flera. Helt enkelt något för alla smaker - precis som det ser ut med kärlek!

AmorBingo erbjuder alla nya kunder 50kr att provspela för och därefter 100% bonus upp till 1300kr första gången du sätter in pengar. Blir det bingo-kärlek månne..?

Nästa sida »