Bertil firar namnsdag med bonus

2009-06-11 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bertil - Hela Sveriges bingoDet är inte vilken torsdag som helst idag. Idag firas det extra hos Bertil Bingo eftersom Bertil har namnsdag.

Dagen till ära får alla härlig bingobonus om och om igen. Sätt in och spela bingo för 200 kronor så får du 100 kronor att spela mer bingo för. Gör det sen igen hur många gånger du vill!

 I chatten är det uppdukat med Superfrågor mellan 1800-2200 där du kan vinna ännu mer spelbonus

Bingo på dig Bertil - eller grattis kanske det heter...

Bingo med Arne Weise

2009-06-11 | Bingo · Skriv en kommentar 

MamaMia Bingo - Sveriges snabbast växande bingo?Arne Weise. Denna helmysiga farbror som nog de flesta har härliga minnen av håller idag som vanligt i chatten hos MamaMia Bingo. Det blir frågesport och fem vinnare - 4 bonusvinnare och någon som får jumbopriset...

Ikväll blir chatten lite speciell eftersom alla länder är med.
Tävlingen hålls därför i bingorummet Club60 och börjar 1700

Vi får vara glada att Arne inte följde med på bingoresan utan valde att spela bingo på hemmaplan istället - hur skulle annars torsdagskvällen se ut...?

MariaBingo ger alla extra bonus idag

2009-06-11 | Bingo · Skriv en kommentar 

MariaBingo - Sveriges största bingo?Helt kort och snabbt: Idag, torsdag den 11 juni, får du 50% bonus på alla insättningar mellan 1600-2200 :)

Självklart gäller detta hos en av våra stora favoriter: MariaBingo

LyckoBingo ger dig sommarläsning

2009-06-11 | Bingo · Skriv en kommentar 

LyckoBingo MagasinLyckoBingo erbjuder alla nya kunder som gör en insättning på 200:- och spelar för dessa före 30 juni en valfri prenumeration värd 450:-

Om du registrerar dig idag får du dessutom 50 kronor insatt direkt på ditt konto så du kan provspela deras bingo innan du bestämmer dig. Din första insättning dubblas dessutom, så du får dubbelt upp för dina pengar

Passa på att prova LyckoBingo innan 30 juni så har du din sommarläsning klar!

BingoLotto tömmer vinstlagren

2009-06-11 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto50 extra Volvobilar, en stuga på Öland, en lyxpool och en båt. Det är något av allt som går att vinna i säsongsfinalen av BingoLotto nu på söndag. Lotta kryddar dessutom vinstchanserna med flera solresor. Semesterräddaren Lotta hälsar alla föreningsvänner välkomna till stor fest i TV4, klockan 20.00 till 22.00.

Lagertömning. Det är vad Lotta har lovat på söndag. Bland sakerna som ska lottas ut hittar vi 50 extra Volvobilar, en stuga på Öland, en lyxpool, en båt och massor av solresor - utöver de vanliga vinsterna!

- Folkspel och Volvo är två varumärken som passar väldigt bra ihop. Vi är oerhört stolta och glada över att Folkspel valt ännu fler miljövänliga bilar av oss för att lotta ut, säger Thomas Andersson, VD för Volvo Personbilar Sverige AB.

Under hösten 08/våren 09 har Sveriges föreningar kunnat öka sina inkomster med 204 miljoner kronor - tack vare BingoLotto och dess spelare. Dessutom har 21 föreningar fått nya hedersprenumeranter vars lottöverskott går direkt tillbaka till föreningskassorna. Bland vårens hedersprenumeranter hittar vi Lill-Babs, Markoolio, Lars Lagerbäck och Lill Lindfors.

På musikscenen får vi njuta av både svensk pop och svenska visor. Alcazar framför låten Stay the Night, som hade premiär under vårens omgång av Melodifestivalen. Artisten och poeten Mats Paulsson lovordar den svenska sommaren och kommer att framföra Barfotavisan. Dessutom får vi se och höra Östen med resten.

På söndag gästas Lotta också av BingoLotto-spelare med tur! Färgfemman-vinnare som under våren vunnit stora vinster - samt BingoLottos gladaste Finalspelsvinnare - kommer på besök. Lotta blickar tillbaka och frågar dem om hur livet har förändrats sedan vinsterna.

Ledsen för att BingoLotto tar semester? Misströsta inte! Lotta är tillbaka den 22 juni med Lotta på Liseberg som sänds i TV4 under åtta sommarmåndagar.

Pressrelease från Newsdesk

Bertil+Facebook=20 kronor

2009-06-09 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bertil - Hela Sveriges bingoBertil Bingo har fram till 10 juni en kul kampanj för alla bingospelare som är medlemmar på Facebook. Alla som blir ett fan på deras FB-sida får 20 kronor på sitt konto att spela bingo för.

Så här enkelt är det:

  • Gå direkt till Facebook - klicka här eller logga in som vanligt på Faceboook och sök upp bertil.com i sökfältet.
  • Klicka på alternativet ”Bli ett fan”
  • För att få din bonus måste du skicka ett meddelande till bertil.com gruppen där du skriver ditt för-och efternamn, samt användarnamn

Du får då 20 kronor insatt på ditt konto! Facebook är kul och i kombination med Bertil Bingo blir det även lönsamt!!

Om jag inte är medlem på vare sig Facebook eller Bertil Bingo då?

Det är lätt och gratis att bli medlem både på Facebook och Bertil Bingo. Under juni är det dessutom extra fördelaktigt att bli medlem hos Bertil då de bjuder alla nya bingo kunder på en sommarpresent värd 500 kronor - så passa på idag!

MamaMia Bingo firar med dubbel bonus denna helg!

2009-06-04 | Bingo · Skriv en kommentar 

MamaMia Bingo - Sveriges snabbast växande bingo?MamaMia Bingo bjuder alla på dubbel bingobonus denna helg! På fredag får du 100% på en insättning upp till 300 kronor och på nationaldagen (lördag) får du 100% upp till 400 kronor. Känns bra inför helgen!!

Med spänning ser jag fram emot "Fredagsuppdraget" - där chattvärdarna bestämmer vilka uppdrag som ska utföras. Jag misstänker att svåra uppdrag ger bättre betalt så det gäller att vara laddad på fredagskvällen...

Jag vet att många ser fram emot lördagen - av helt olika skäl...  Då bär det av till Gran Canaria för vinnarna i chartertävlingen där jag är säker på att de kommer ha det fantastiskt skönt. Mat, dryck, party och bingo - nästa år vill jag också följa med...
Vi som stannar hemma får fira nationaldagen och om du stannar till hos MamaMia Bingo så kan du spela lördagskrysset. Korsord och bingo - intressant kombination!

De som inte har huvudvärk och torr tunga på söndag kan vinna lite extra pengar på söndag då det blir både "Gissa vem" och "Söndagstrav".

Allt detta - och säkert mer därtill - i helgen hos MamaMia Bingo

Svenska Spel tar fram grillen

2009-06-04 | Bingo · Skriv en kommentar 

Svenska SpelSvenska Spel har tagit fram grillen och startar upp sin GrillBingo igen. Chattvärdarna delar varje kväll ut mängder av fina priser som hör sommaren till, det blir inte bara tillbehör till grillen kan utlovas...  Vill du dessutom vinna lite extra semesterpengar får du se till att vinna i bingon också.

Sommar, grillat och bingo - låter som en ljuvlig kombination i mina öron

Visste du förresten att sedan Svenska Spel nylanserade 15 september så har de delat ut 3528 jackpottar till ett värde av 21,342,243 kronor. Det ger 14 jackpottar varje dag och 84000 kronor i jackpottar varje dag!!
Högsta jackpotten 641,685 kronor vanns i Nian - som delat ut tre av de fyra högsta jackpottarna.

Kanske dax att någon av de 14 dagliga jackpottarna på Svenska Spel trillar ner i mitt knä snart :-)

Ladbrokes bjuder på gratis bingo

2009-06-04 | Bingo · Skriv en kommentar 

Ladbrokes BingoLadbrokes bjuder på gratis bingo 6-7 juni mellan klockan 18-20.
Har du markerat dagen och tiden i kalendern, för det har jag!!

Allt du behöver göra är att besöka Ladbrokes hemsida och logga in på Salongen, som är ett av Ladbrokes svenska bingo rum. Mellan klockan 18-20 är vartannat spel gratis, så du behöver inte använda dina egna pengar om du bara vill testa bingo. Gratis spel men riktiga vinster!!
 
Hos Ladbrokes finns något för alla bingoälskare! Vill du ha mönsterbingo eller variantbingo, många bingobollar eller något färre, dyra eller billiga bingobrickor...?

Allt finns och är möjligt hos Ladbrokes bingo!

BestBingo ger dig sommarglamour

2009-06-04 | Bingo · Skriv en kommentar 

Best Bingo

Under fyra glittriga juniveckor ser BestBingo till att det blir mer glamour bland alla som gillar att spela bingo. Varje vecka lottas finfina priser ut som ger lite mer glitter i tillvaron, kolla in vinstlistan här:

1:a veckan
1:a pris Marc by Marc Jacob "Lil' Riz" läderväska värde 3900 kr.
2:a pris Efva Attling Little Rose Petal öronhänge värde 1200 kr
3:e pris Gucci Flora by Gucci parfym värde 650 kr.
4:e pris Smashbox O-gloss värde 300 kr
5:e pris No7 Protect and beauty serum värde 350 kr.

2:a veckan
1:a pris Acne Fasette 1 sexig högklackad sko värde 2500 kr
2:a pris Efva Attling "Smile" öronhängen värde 990 kr
3:e pris Viktor & Rolf  "Flowerbomb" parfym värde 900 kr
4:e pris Dermalogica Age smart ansiktskräm värde 900 kr
5:e pris L´Oréal Paris Infallible Foundation + Concealer värde 300 kr

3:e veckan
1:a pris See by Chloé väska SBC Shoulder cross body bag värde 3000 kr
2.a pris David & Martin "numbers cuff" armband värde 1200 kr
3:e pris Dolce & Gabbana "Light Blue" parfym värde 600 kr
4:e pris Dermalogica Ultra sensitive faceblock spf25 värde 400 kr
5:e pris Elizabeth Arden Advanced Eye-Fix Primer värde 300 kr

4:e veckan
1:a pris Solglasögon från Pucci värde 2800 kr
2:a pris i.d Bare Minerals Get Started Kit värde 2000 kr
3:e pris DKNY parfym "Be delicoius" värde 500 kr
4:e pris Chanel Hydramax + Active Cream värde 700 kr
5:e pris Helena Rubinstein , Wanted gloss värde 300 kr

Mängder av fina priser där veckans förstapris ges till den bingospelare som köpt flest bingobrickor under veckan, två priser lottas ut bland alla som spelat bingo och två priser delas ut i chatten någon gång under veckan.

Själv tänkte jag lägga beslag på nya solglasögon - vad skulle du vilja vinna?

Nu drar jag och vinner lite hos BestBingo!!

Nästa sida »