Full Bricka har premiärvecka

2008-09-30 | Bingo · 2 kommentarer 

Denna vecka är det äntligen premiär för Full Bricka - vardagsbingo med Harald Treutiger i TV4. Varje vecka kommer programmen att hängas upp kring ett landskap, och först ut är Bohuslän. Här är lite kort över vad som händer under premiärveckan.

Tisdag 30 september
Tisdagar innebär bl.a. lite matlagning och på tisdag gästas vi av kockar från välrenommerade Fiskekrogen som bjuder på olika sillinläggningar och äkta bohusländsk äggost.

Onsdag 1 oktober
På onsdagar fokuserar vi på dialekter, ortsnamn och historia. Gästar oss i studion gör Annika Nordström, etnolog och folklivsforskare samt musikgruppen The Fantastic Four (www.fantasticfour.se).

Torsdag 2 oktober
På torsdag hälsar Lotta Engberg från storasyster BingoLotto på.

Fredag 3 oktober
Snart helg! På fredag dyker Bengt-Erik "Professorn" Larsson upp och pratar trav, vi tar en titt på vad som händer i BingoLotto på söndag och vi visar ett inslag med David Lega som pratar motivation i livet.

Full Bricka spelas varje tis-fre klockan 13:30 i TV4!

Superjackpot hos Ladbrokes Bingo

2008-09-30 | Bingo · Skriv en kommentar 

Ladbrokes Bingo

Onsdagen den 1 oktober växer Ladbrokes Bingo Superjackpot till hela 150,000 kr! Jackpotten börjar sedan spelas på 48 utrop och ökar sedan varje dag klockan 19:00 med en boll till maximalt 57 utrop där den spelas tills det finns en vinnare - någon måste alltså vinna! Superjackpotten hittar du inne i Salongen där du spelar Variantbingo.

Är det din tur att bli en vinnare hos Ladbrokes Bingo??

Rekordjackpott hos Betsson – 482,430kr

2008-09-26 | Bingo · Skriv en kommentar 

Betsson Bingo

Nu har det hänt igen! Betsson Bingo har gett ut ännu en rekordjackpott, och den här gången var det den turkiska spelaren Teksheker som i spelet Tombala5 vann Betsson Bingos genom tidernas största jackpott på 482,430kr!

Tombala är ett 90 bollars bingospel som i skrivande stund endast erbjuds på Turkiska siten. Spelet har visat sig vara superpoppis och kommer inom snar framtid att erbjudas för alla på Betsson Bingo.

Det har regnat guld på Betsson Bingo den senaste tiden! Den senaste månaden har det gått ut jackpotter på totalt 2,089,566! Ska vi tro att det är som svensk sommar - har det börjat regna regnar det rejält?!

Guldkväll i BingoLotto med Lasse Berghagen

2008-09-24 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Räkna med ett fullspäckat BingoLotto på lördag. BingoLottos Guldkväll lockar inte bara med två musikaliska världspremiärer, även tio kilo rent guld, extra många bilar och solresor står på spel för alla som vill spela BingoLotto! Lottas gäst denna afton i TV4 är ingen mindre än Lasse Berghagen. Räkna med att rafflande hemligheter kommer att avslöjas.

BingoLottos Guldkväll, som för kvällen byter kanal från TV4 Plus till TV4, lördagen den 27 september kan stoltsera med två musikaliska världspremiärer. Bland annat ett helt nytt artistsamarbete mellan Sanna Nielsen, Daniel Lindström och Markus Fagervall. Artisterna kommer även att framföra nya låtar ackompanjerade av BingoLottos husband. Ett husband som trots flera framträdanden i BingoLotto ännu inte har ett eget namn. Tittarna uppmanas därför att gå in på www.bingolotto.se och komma med namnförslag.

- På lördag är det femmans växel som gäller, säger Lotta. Vinsterna är minst sagt ädla och extra många denna vecka och för vår gäst har vi en drös med överraskningar ...

Personen som Lotta är nyfiken på under Guldkvällen är artistkollegan Lasse Berghagen. Reportage från Lasses barndom kommer att visa nya sidor av artisten och en djupdykning i historiska arkiv avslöjar hittills helt okända fakta om honom.

Lotta får även besök av kollegan Harald Treutiger som gör ett gästspel i studion för att berätta om sitt nya bingoprogram "Full Bricka" - ett varjedagbingo i TV.

Veckans chans till miljonerna i Finalspelet har Maj-Britt Hansson. Maj-Britt reser ned från Gävle till Göteborg för att - förhoppningsvis - vända korten i en ordning som ger tre miljoner kronor.

BingoLottos Guldkväll sänds lördagen den 27 september, klockan 20.00 i TV4

Födelsedagsbonus till alla och superstor jackpott!

2008-09-19 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bertil Bingo

Den 25 september är det exakt 2 år sedan Bertil Bingo startade hela Sveriges bingo på nätet. Det vill de fira tillsammans med alla bingospelare. Före, under och efter den stora dagen kommer det att regna bonusar och överraskningar över alla som spelar bingo hos Bertil.

De laddar upp redan nu med att bjuda alla som spelar för 100 kronor 17-24 september på 100 kronor i bonus. Samtidigt puttar de in extra pengar i Variantbingon. Nu startar jackpotten på 100 000 kronor och när den går ut startar den om på 100 000 igen och igen och igen...

Yvonne Ryding gäst i BingoLotto

2008-09-18 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

BingoLotto-säsongen har börjat bra för Lotta Engberg - riktigt bra. Både lottförsäljningen och tittarsiffrorna har vänt uppåt. För tredje veckan i rad har lotterna tagit slut på flera ställen. Och Lottas koncept "Lotta nyfiken på" - ett slags "Här är ditt liv" - får beröm av tittarna. I soffan denna söndag får vi möta Yvonne Ryding, en gång utsedd till världens vackraste kvinna.

- Det känns riktigt bra just nu, säger Lotta Engberg. Jag har fått jättemycket positiv respons från våra spelare och tittare och jag blir mer och mer hemmastadd i rollen som BingoLottos programledare.

Gästen som Lotta denna vecka kommer att vara lite extra nyfiken på är Yvonne Ryding, mest känd för sin Miss Universum-titel som hon tog 1984. Men Yvonne har betydligt fler strängar på sin lyra än så. Vilka dessa är kommer Lotta att avslöja nu på söndag. Dessutom kommer Yvonne att bjudas på både en och annan överraskning ... BingoLottos ägare och förmånstagare - det svenska föreningslivet - gynnas lite extra i höstens programomgång: Varje gäst hos Lotta får skänka 10 000 kronor till en valfri förening i Sverige. Yvonne har valt att ge sina till Hällbybrunns IF. En klubb där hon själv spelat fotboll i många år.

Veckans musikgäst är Magnus Bäcklund som är aktuell med en ny show under namnet "Tom Jones - the History". Showen är baserad på Tom Jones liv och låtar. Låtarna She´s a lady och Delilah har naturligtvis en central plats i showen - och på söndag även i BingoLotto.

Förra veckan var det premiär för det nya Finalspelet. Spelet går ut på att finalspelaren utifrån ett spelkort får välja ett annat kort och gissa om det är "högre" eller "lägre" än det liggande kortet. Högsta vinsten i spelet är 3 miljoner kronor och lägsta vinsten 100 000 kronor. Veckans finalspelare är Linda Eklund från Bergeforsen.

Full Bricka – premiär för varje-dag-bingo med Harald Treutiger

2008-09-18 | Bingo · 14 kommentarer 

Tisdag den 30 september är det premiär för Folkspels nya produkt Full Bricka. Ett TV-program för alla som älskar att spela bingo. Programledare är Harald Treutiger och han utlovar inte bara spännande bingospel. Det blir också ett program med gäster, aktualiteter och överraskningar. Precis som BingoLotto, som också är en Folkspelsprodukt, går allt överskott från lotteriet till föreningslivet .

Full Bricka är Folkspels höstsatsning på bingospel i TV. Varje vecka - tisdag till fredag - drar bingospelet igång och det är ingen mindre än den välkända profilen Harald Treutiger som ska lotsa tittarna genom spel och nöje.

- Att spela bingo är oerhört populärt och uppskattat av många människor och här får de möjlighet att göra det varje dag via TV. Ibland har vi med aktuella gäster och återkommande inslag för att lyfta regionala och lokala särarter. Det kan exempelvis handla om olika maträtter, ortsnamn eller dialekter. Att spela "Full Bricka" innebär dessutom att man gynnar svenskt föreningsliv eftersom allt överskott från lotteriet går till föreningar och klubbar, säger programledaren Harald Treutiger.

Bingo spelas vid tre tillfällen i programmet och målet är att få en full bricka, det vill säga fylla ett 25-nummersfält. Dessutom har Harald laddat upp med "hemliga vinster" för de tittare som får bingo och har möjlighet att ringa in.

Full Bricka startar tisdag den 30 september och höstsäsongens finalsändning är fredag 19 december 2008. Programmet sänds i TV4 mellan 13.30 - 14.30, tisdag - fredag varje vecka.

MamaMias erbjudanden denna vecka

2008-09-09 | Bingo · Skriv en kommentar 

MamaMia Bingo

Onsdag
Onsdagar innebär onsdagsbonus! Denna onsdag får du 50% bonus upp till 250kr på en insättning!

Torsdag
Torsdagar är Arne Weises dag. Visst är det härligt att Arne är tillbaka? Det är alltid trevligt i chatten när han tittar in. Alla härliga historier han berättar och självklart spelas det både frågesport och vanliga chattspel! Missa inte allt detta mellan kl. 17:00-19:00 i Arnes egna bingorum!

Fredag
Fredagar blir det fredagsbonus! Denna fredag får du 100 % i bonus på en insättning upp till 400kr! Mer bingo med andra ord

Lördag
Lördagar gissas det på veckans kändis. Om du känner igen personen på bilden så kan du öka på ditt bingokonto en del . Vinnaren får nämligen 200kr att spela bingo för!

Söndag
Frågesportdagen! Eftersom torsdagarnas frågesport uteblev passar det ju alldeles utmärkt att de flyttat den till söndag ? Denna söndag håller Jakob i frågesporten mellan kl. 19:00-20:00 i Guldtian. Missa inte det!

Arne är tillbaka på MamaMia Bingo

2008-09-03 | Bingo · Skriv en kommentar 

MamaMia Bingo

Nu är sommarlovet slut även för Arne Weises del. Äntligen är Sveriges största TV-profil tillbaka hos MamaMia Bingo igen! Arne börjar sin premiär med skojiga tävlingar i chatten mellan kl. 17:00-19:00. Givetvis är hans alldeles egna bingorum öppet under hela torsdagen! Missa inte chansen att chatta och umgås med MamaMias egna mysfarbror.

Expekt Bingo – vårt val i september

2008-09-02 | Bingo · Skriv en kommentar 

Expekt har prisats tidigare i år och nu är det dags igen - de har valts till september månads bingohall här på Bingorama med motiveringen;

Med ett otroligt bra upplägg som gör det lätt att komma igång erbjuder Expekt Bingo en härlig spelupplevelse alldeles oavsett vilken form av spel du föredrar. En suverän bingo och alldeles lysande sidospel tillsammans med det härligt lekfulla draget att använda olika kändisar som bingoutropare gör Expekt Bingo till en månadens bingovinnare!

Läs gärna vår recension av Expekt Bingo eller besök Expekt för att spela deras bingo direkt

Nästa sida »