Månadsfinal med miljöbilar för miljoner och Elvis på scenen

2008-02-28 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Elvis lever! Åtminstone i form av 23-årige Justin Shandor från USA. Justin anses vara en av världens bästa Elvisimitatörer och på lördag kommer han till BingoLotto. Med sig har han ett unikt band: Glen D. Harlin, B.B. Cunningham samt svenskarna Mats Persson från Gyllene Tider och Tommy Blom från Tages. Och bland vinsterna hägrar miljöbilar för miljoner!
- På lördag rockar vi loss ordenligt i BingoLotto. Elvisimitatören Justin Shandor kommer till studion för att visa varför Elvis fick epitetet "The King", säger programledaren Rickard Olsson.

Han har ställt upp i tjugo Elvistävlingar och vunnit nitton av dem. Justin Shandor är stor på den amerikanska hemmaplanen. På lördag uppträder han för första gången i BingoLotto. Med sig har ett band som inte går av för hackor: vid pianot hittar vi Glen D. Harlin, som själv turnerat med Elvis. På bas B.B. Cunningham, som spelar med Jerry Lee Lewis. För de svenska inslagen står Mats Persson och Tommy Blom, som varit bandmedlemmar i Gyllene Tider respektive Tages.

Tredje gången gillt! Talesättet gäller i allra högsta grad för Årets kock Tom Sjöstedt. Efter att tidigare inte riktigt ha nått ända fram lyckades 32-åringen i sitt tredje försök knipa förstaplatsen i tävlingen Årets kock. Juryn var övertygad om Toms förträfflighet i köket: "en mycket värdig segare!" I BingoLotto bjuder Tom på röding med blomkålspuré och passar samtidigt på att lotta ut en resa till sitt favoritresmål Palma de Mallorca.

Tolvårige Julian från Stenkullen har på lördag chans att vinna fina vinster i barnens egna BingoLotto-tävling som går under namnet Skattjakten. I en av alla skattkistor i Rickards studio ligger Julians drömvinst. Utmaningen ligger i att inte hitta denna vinst med en gång - Julian vinner nämligen också innehållet i alla kistor som leder till drömvinsten.

Bingolotto går på export

2008-02-19 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Nu går BingoLotto på export till Storbritannien. Det innebär miljonvinster för västsvensk idrott.
- Det känns jättespännande, säger Idrottens Digital Print:s VD Michael Cedstrand.

Bingolotto: Bingo i Storbritannien?

Har är tidernas största bingovinst

2008-02-19 | Bingo · Skriv en kommentar 

Svägerskorna Christine Bradfield, 53, och Lorraine Williams, 57 har spelat bingo i många år tillsammans och kommit överens om att dela alla sina bingovinster. I slutet av januari kom den stora turen till svägerskorna.
Tillsammans satt de i en bingohall i Mertyr Tydfil i södra Wales i Storbritannien när jättejackpotten föll ut: 14 miljoner kronor på en bingobricka. Spelet var en del i ett nationellt nätverk i Storbritannien.
- Min man har klagat på att jag lagt ner för mycket tid på bingo. Nu klagar han inte längre, säger Christine Bradfield till Daily Mail.

Tidernas största bingovinst  

Mycket hos MariaBingo just nu!!

2008-02-15 | Bingo · Skriv en kommentar 

MariaBingo Bingo

MariaBingos högsta jackpott någonsin!
ion har nått rekordhöjder, just nu kan du vinna den högsta jackpotten i MariaBingos historia! Satsa bara en tia för chansen att vinna över 840.000 kr! För att göra det lite extra roligt kommer Maria gömma 1.000 kr i timmen under helgen!

Guldtimmar - MariaBingo DUBBLAR dina insättningar igen!
MariaBingo kommer att bjuda på 50% som 100% BONUS under Guldtimmarna i helgen! Du bjuds på extra höga chattspelsvinster under Guldtimmarna också. Kasta ett öga på schemat för att ta reda på när bonusarna gäller!

Missa inte MariaBingo i helgen!

BestBingo bjuder på melodifestival

2008-02-14 | Bingo · Skriv en kommentar 

Best Bingo

Ta chansen att se melodifestivalen tillsammans med en vän. BestBingo tävlar just nu ut biljetter till sina spelare. Bli en vinnare och fira kalaset med en vän på plats i Globen den 15 mars!

Alla som spelar på BestBingo är med i utlottningen. Spelar du dessutom för minst 200 kr så får du Lindas schlagerlåt. Skivan skickas till din hemadress efter finalen i Globen.

Lycka till!!

BingoLotto med schlager och dansband

2008-02-14 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

På lördag får alla som uppskattar schlagers och dansbandsmusik sitt lystmäte i BingoLotto. Melodifestivalsegraren Jan Johansen och dansbandsmästarna Fernandoz står för tonerna i ett av Sveriges kanske viktigaste familjeprogram.

- BingoLotto är ett familjeprogram med underhållning och vinster av hög kvalitet. Men syftet med vårt program är viktigare än allt detta, och det är att få in pengar till vår föreningsverksamhet, allt från amatörteater och bridge till fotboll och Unga Örnar, säger programledaren Rickard Olsson.

Schlagernostalgin i BingoLotto är inne på sin andra vecka. På melodiscenen på lördag står ingen mindre än Melodifestivalvinnaren Jan Johansen. 1995 slog han igenom med dunder och brak då han vann Melodifestivalen med låten Se på mig. Jan Johansen är aktuell med sitt nya album Röd Mustang, men BingoLotto-publiken får vatten på sin nostalgikvarn då Jan Johansen framför 1995 års vinnarbidrag Se på mig.

Det är inte bara världskända fotbollstränare som kommer från Torsby. En annan av ortens stoltheter är svenska dansbandsmästarna Fernandoz. Gruppen har haft flera hits på Svensktoppen och fått en nytändning genom samarbetet med sångerskan Git Persson. I lördagens BingoLotto får tv-publiken höra två låtar: Nej, så tjock du har blivit samt Det är lätt att bli kär.

Förra lördagen åkte Åke Eriksson från Trollhättan hem tre miljoner kronor rikare efter ett snurr på Superchanshjulet. De tre som hoppas på samma tur denna vecka kommer från orterna Älvsjö, Avesta och Nässjö.

BingoLotto bjuder på spänning även för de yngre tittarna. I momentet Skattjakten får en ung skattletare i direktsändning öppna lådor fram till att hans eller hennes ”drömvinst” uppenbarar sig. På lördag hoppas en tjej från Karlsborg vinna massor av fina vinster.

Ett hjärtligt erbjudande från BestBingo

2008-02-14 | Bingo · Skriv en kommentar 

Best Bingo

Alla hjärtans dag handlar om att visa uppskattning för dem som man tycker om. För att visa hur mycket BestBingo tycker om sina spelare ger de en insättningsbonus på 50 % av insättningen.

Ta vara på erbjudandet från BestBingo och gör en insättning före den 20:e februari.