Är det dags för nästa storvinnare?

2008-01-11 | Bingo · Skriv en kommentar 

MariaBingo Bingo

Vill du bli nästa storvinnare på MariaBingo? I skrivande stund är jackpotten på ion uppe i smått fantastiska 653.489 kronor!!! Det är bara några veckor sedan 716.764 kr spelades ut, hur stor ska jackpotten bli denna gång innan någon får skrika "bingo, bingo bingo!!"...?

Om du hellre vill vinna ofta än stort ska du kolla in JP60.

Allt hos MariaBingo - Sveriges bästa bingo? 

BingoLotto med Nanne Grönvall

2008-01-11 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

På lördag kl. 18.00 är det dags att bänka sig framför TVn igen. I årets andra BingoLotto avlöser artisterna varandra på scen – både Nanne Grönvall och Kalle Moraeus har lovat att dyka upp. Dessutom kommer Anna Stadling och Idde Schultz för att framföra musik från sitt nya album. Och som vanligt är vinstbord och lådor fullspäckade med kontanter, resor, bilar och prylar till hus och hem.

Mitt i den mörkaste vintermånaden gör Rickard Olsson & Co allt för att lysa upp tillvaron. Först ut är ständigt aktuella Nanne Grönvall som under hela hösten hållit hov på Hamburger Börs i Stockholm med sin egna krogshow. Spelmannen, violinisten och luftgitarrsmästaren Kalle Moraeus, som just avslutat sin julshowsturné dyker också upp och dessutom kommer även de båda sångerskorna Anna Stadling och Idde Schultz.

Förra veckan var det premiär för barnmomentet Skattjakten. 10-åriga Jimi från Vänersborg kom och kammade nästan hem full pott – allt från en cykel till en resa till Disneyland. Denna vecka är det 11-åriga Sarah från Lysekil som får möjlighet att öppna skattkistor i jakten på sin egen drömvinst.  

– Det är kul att det blivit plats igen för ett barnmoment i BingoLotto. Alla barn mellan 6 och 13 år kan nu ringa in efter varje bingospel och vinna fina vinster. Extra spänning för alla de barnfamiljer som tittar, säger programledare Rickard Olsson.

Lördagens Finalspelare finns också på plats redo att kämpa om ett snurr på Superchanshjulet. Följande personer gör denna lördag upp om vem som får chansen på miljonerna: Samuel från Kvillsfors, Carina från Brämhult och Alf från Storfors. De två övriga åker inte hem lottlösa: tvåan får en Volvo och trean 50 000 kronor.

Mingelbingo i januari

2008-01-11 | Bingo · Skriv en kommentar 

Mingelbingo har avslutat verksamheten.
Informationen endast kvar som arkiv


Hoppa på LördagsRaketen på lördagarna och låt den ta dig till nya höjder. Raketen är en helt ny jackpot där antalet utrop för att vinna den stiger efter varje enskilt spel!

Söndagarna är riktiga Supersöndagar! Man får två skraplotter med chans att vinna 100 000 kr bara man loggar in!!  Och  mellan kl 16 - 20 är det happy hour med halva priset på alla brickor.

Allt detta och mer bingo därtill hos Mingelbingo

Ladbrokes ger 100 kronor tillbaka

2008-01-11 | Bingo · Skriv en kommentar 

Ladbrokes Bingo

Tomt i plånboken efter jul? Nu rear Ladbrokes Bingo ut 100-lapparna! Sätt in 100 kr och spela bingo för 100 kr så får du 100 kr tillbaka att spela mer bingo för! Erbjudandet gäller alla spelare, gamla som nya ända fram till 21:a januari! Passa på att spela bingo för din extra hundring på fredag och lördagskvällarna då det bjuds på garanterade prispooler upp till 600 kr!

...och du har väl inte missat Ladbrokes Bingo nya design och spännande tillskott till mini-spelen? Nu kan du spela roulette, skrapa fram storvinst på 3 olika skraplotter och vinna ännu mer på 3 olika 5-hjuls slotsmaskiner.

Besök Ladbrokes bingo redan idag!

Bingo med Betsson

2008-01-11 | Bingo · Skriv en kommentar 

Betsson Bingo

Tipsa minst 5 av dina vänner om Betssons bingo så får du en mp3-spelare från Samsung värd 700kr! Allt dina vänner behöver göra är att öppna ett bingokonto och sätta in 100 kr eller mer. Bingo är ju roligare med sina vänner - eller hur!

Erbjudandet gäller tillsvidare, men kan ta slut när som helst - så passa på idag!

Pengarna snart slut för BingoLotto

2008-01-06 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Den redan sinande penningabäcken BingoLotto kan komma att torka ihop till en svag rännil. Men spelbolaget och Riksidrottsförbundet (RF) är envist positiva till programmets byte av kanal och sändningsdag.  Det är lättare att sälja lotter för sändningar på en lördag, säger Birgitta Ljung, vice ordförande i RF, till TT.

Bingolotto sjunger på sista versen?

Läsarna besvikna på kanalbytet

2008-01-06 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Läsarna är besvikna på BingoLottos flytt till TV4 Plus.
- Detta är slutet för BingoLotto. Om det har varit svårt att sälja lotter förrut så kommer det nu att vara omöjligt, skriver signaturen "gaisaren".

Bingolotto byter kanal

Eskilstunapremiär för radiobingo

2008-01-06 | Bingo · Skriv en kommentar 

I går skrevs en smula radiohistoria i Eskilstuna. Då sändes för första gången radiobingo i Eskilstuna. Det var Eskilstuna Radio, 92,7 mHz, som svarade för nymodigheten som gjort stor succé i Norge. KFUM-KFUK i Eskilstuna som har lotteritillståndet för radiobingon hoppas nu att det ska bli populärt också i Eskilstuna.

Radiobingo i Eskilstuna