BWO och Tomas von Brömssen på BingoLottos scen

2007-08-31 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

BingoLottos höstsäsong är i full gång. På söndag gästas programmet av albumaktuella BWO och Tomas von Brömssen som inte bara framträder utan också lottar ut exklusiva resor.
I förra veckan kickade BingoLotto igång efter ett långt sommaruppehåll. Då med ett helt nytt utseende på både studion och lotten allt för att göra BingoLotto ännu modernare och fräschare.

På söndag får programledaren Rickard Olsson besök av BWO med Alexander Bard, Martin Rolinski och Marina Schiptjenko i spetsen. Gruppen kom tvåa i Melodifestivalen 2006 och har toppat hitlistorna i så väl Sverige som utomlands. I år har BWO uppträtt världen över inför utsålda konsertlokaler i London, Moskva, Warszawa och Istanbul. I BingoLottos studio framför bandet de nya låtarna "Rhythm Drives Me Crazy" och "Let It Rain", som finns med på BWO:s kommande album "Fabricator".

På plats i BingoLottos studio finns Tomas von Brömssen, som efter många år är tillbaka med sin nyskrivna revy "Återkomsten". I den bjuder Tomas på finurliga och roliga sketcher och tar publiken på en resa från livets början till slut.

Självklart ska det lottas ut spännande resor nu på söndag och även där har de kända gästerna ett finger med i spelet. BWO drar en lycklig vinnare som får åka till Paris och Tomas von Brömssen lottar ut en tur till Norge med Hurtigrutten. Dessutom bjuder Rickard Olsson på ett resereportage från Montenegro.

Första bingot avklarat

2007-08-27 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Igår hade nya BingoLotto premiär. GP ringde upp programledaren Rickard Olsson när han kommit ur kostymen för att se hur det kändes med ny studio och ny lott.
- Det var lite som att sätta på sig en gammal yllekostym, fast den har precis kommit från kemtvätten och känns alldeles ny. Lite ovant med ny studio men det är skönt att vara igång igen.

Hela intervjun med Bingolotto-Rickard 

Säsongspremiär för BingoLotto med Ladies Night på scen

2007-08-23 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Nu på söndag sparkar höstens omgång av BingoLotto igång. En omgång som kännetecknas av flera nyheter. Programledaren Rickard Olsson tar emot publik och soffgäster i en helt ny studio och även lotten har genomgått en make-over.
Efter ett långt sommaruppehåll är föreningslivets BingoLotto tillbaka på söndagskvällar i TV4. Den semesterutvilade programledaren Rickard Olsson kommer från och med söndag kväll kunna ses i en studio med helt nytt utseende.

-Det har snickrats och byggts febrilt under sommaren och jag är nöjd med resultatet. Vi ser fram emot en höstsäsong med massor av spännande artister, nya miljonärer och – framför allt – nya pengar till vårt föreningsliv, säger Rickard Olsson.

Själva bingolotten har också fått ett nytt utseende. För att ge föreningarna möjlighet till försäljning till och med efter programstart, har Folkspel tagit fram en så kallad ”sluten” lott med perforering runt om.

-För föreningar och återförsäljare innebär den slutna lotten att den tidigare slutrapporteringen inför programmet kan göras senare. En efterfrågad åtgärd vi nu med glädje lanserar, säger Hans Sahlin, vd på Folkspel.

Det som hittills varit exklusivt för kvinnor lanseras på söndag för hela svenska folket. Showen Ladies Night med Martin Stenmarck, Kjell Bergqvist och Mikael Tornving visar smakprov från föreställningen som hittills lockat 40 000 kvinnor.

Den som inte hunnit stilla sin reslust bör passa på att spela BingoLotto nu på söndag – då lottar nämligen Rickard Olsson ut flera jordenrunt-resor.

Drive-in-bingon samlar runt 400 besökare varje söndag

2007-08-16 | Bingo · Skriv en kommentar 

I vanliga fall brukar bilmässor och cruisingar dra bilar till en ort, men i Degerfors är det bingo. Varje söndag hela sommaren samlas mellan 350 och 400 personer i Folkets Park för att spela drive-in-bingo.

Degerfors drive-in-bingo

Bilbingo hett söndagsnöje

2007-08-16 | Bingo · Skriv en kommentar 

En del var här två timmar innan starten. Allt för att få den rätta platsen. Det kan vara vad som avgör om man får bingo eller inte. Välkommen på bilbingo vid festplatsen i Timmernabben.

Mer om Timmernabbens bilbingo

Det gäller att ha tur på hjul

2007-08-10 | Bingo · Skriv en kommentar 

Tuta och kör. Nej, på Folkets Hus parkeringsplats i Rolfstorp är det snarare parkera och tuta som gäller. För dem som gillar både spel och bilar är det säkert idealiskt. Då är det bilbingo som gäller för hela slanten.

Läs vidare om Rolfstorps bingo

Få platser lediga när bilbingo spelas

2007-08-10 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bilarna på parkeringen testar sina tutor innan första omgången bingo kör i gång. Det är dags för bilbingo i Torup. Dagens bingo inleds och koncentrationen är på topp hos de bingointresserade besökarna. Med hjälp av de speciella duttpennorna kryssas nummer efter nummer för tills någon tutar till för att signalera att man har fått bingo.

Läs vidare om Torup bilbingo

Snabba ryck i bilbingo

2007-08-10 | Bingo · Skriv en kommentar 

Några småpratar men många är sammanbitna och koncentrerade - alla väntar på att dagens bingo ska börja. Framför boden från vilken bingobrickorna säljs står ett mindre bord där det säljs ållotter och bingotillbehör. Många är dock veteraner inom bingo och har med sig sina egna bingotillbehör.

Mer om Yngsjö bingo kan läsas på kristianstadsbladet.se

Rennöje på fjällbingo

2007-08-10 | Bingo · Skriv en kommentar 

En sommartradition i Idre är Sveriges högsta bingo. På Nipfjällsparkeringen har det spelats bingo i 17 somrar och intresset består. Fjällbingon på Nipfjället spelas två söndagseftermiddagar i juli varje sommar. När årets andra bingo spelades, konkurrerade det med en stor gårdsauktion nere i Idre by. Trots det samlades omkring 300 bingospelare och tre förvånade renar som passerade mellan bilarna med bingospelare. En passage som säkert fick många att kryssa fel på ett eller annat nummer.

Läs mer om Sveriges högsta bingo på dalarnastidning.se

 

Bingo – nöje som lockar många

2007-08-10 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bilbingo har blivit ett populärt nöje i Hälsingland. Den sociala biten och spänningen under spelets gång lockar stor publik. Runt 500 personer tog sig till Arbrå IP häromkvällen för att spela bingo.

Läs vidare om Arbrå bilbingo på ljusnan.se

Nästa sida »