VikingLotto – kan det vara nåt?

2012-04-17 | Bingo · Skriv en kommentar 

VikingLotto är ett spel som likt bingo är rent turbaserat och man använder siffror - men där upphör likheterna. Eller gör de?
Även VikingLotto spelas över landets gränser och när det lanserades 1993 var det det första kupongspel som hade en internationell spelpott. Jackpottvinsten i VikingLotto är gemensam för Sverige, Norge, Danmark, Finland, Island samt Estland, Lettland och Liatuen. Själva dragningen sker i Norge och en norrman är den som vunnit högsta vinsten hitills, ungefär 18,5 miljoner kronor!

I bingo gäller det att få 5 i rad, medan det i VikingLotto gäller att välja ut 6 av 48 nummer. Vid dragningen lottas 6 nummer och dessutom 2 tilläggsnummer. Om vinnare med 6 rätt saknas så går jackpotten vidare till nästa vecka - så jackpotten kan växa sig väldigt stor emellanåt.

En sak som verkligen skiljer sig från bingo är att jackpotten i VikingLotto är gemensam för alla länder, medan övriga vinster är nationella. Det vill säga att svenska spelare samlar ihop vinster till svenska vinnare. Den största svenska vinsten delades ut 19 juli 2000 och var på hela 18 073 009 kronor

VikingLotto kan spelas på 1-, 5- eller 10-veckorskupong och spelet kan inte lämnas över Internet utan man måste besöka ett spelombud. Du kan även spela Joker ihop med VikingLotto, men bara onsdagsdragningen.

Du kan välja dina 6 siffror själv eller använda Hux Flux för att få slumpmässigt valda siffror.

Det kostar 4 kronor per ruta att spela VikingLotto och chansen att vinna är 1 på 50, så oddsen är ganska goda att ta hem en liten vinst!

VikingLotto är ett kul spel att testa - varför inte lämna in en kupong nästa gång du tar en promenad.

Spela bingo i påsk med MariaBingo

2012-04-06 | Bingo · Skriv en kommentar 

MariaBingo Bingo

MariaBingo är en gammal favorit för många av oss som gillar att spela bingo på nätet. Under fredag och lördag bjuder de på lite påskgodis i form av återbäring. Du får 25% extra på dina insatta pengar.

Dessa extra pengar kan passa bra att nyttja innan måndagen, för fram till dess kör MariaBingo en Bingospecial med 10 Miljoner i vinster! Japp, du läste rätt!

Fram till 9 april ger de ut mer än 10 ,000,000 kronor i vinster! Spela bingo i deras Mega Jackpot rum och du kan verkligen vinna stort!

 • Varje dag mellan 13-15 är prispotten 100 000 kr vilket kan göra
  vilken eftermiddag som helst till en solig eftermiddag!
 • Vill du hellre vinna 150 000 kr ska du spela bingo mellan 16-19 på
  lördag och söndag. Ingen dålig start på kvällen det inte!
 • Men framförallt ska du vara med på kvällarna från 19 och framåt då
  det ligger 1,000,000 kr i potten! Då kan du partaja hela natten ;-)

 

Passande till påskhelgen så har de även samlat på sig jackpottar värda namnet:

 • Monster - 518 161 kr
 • Major - 247 279 kr
 • Jackpot 75 - 214 324 kr

 

Kila nu över till MariaBingo och ta hem en av alla jackpottar!! Som tack för att du registrerar dig får du 20 freespins och nyttjar du erbjudandet att få 25% extra så får du hela 100 freespins!!