Bet24 har $100 000 extra i Points Race

2012-02-28 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bet24 Bingo

Nu lägger Bet24 till $100 000 extra i sina populära Points Races, vilket gör att de under mars är större än någonsin!

Tjäna Player Points mellan den 1:a och 15:e mars eller mellan den 16:e och 30:e för att tävla om din andel i den här jättekampanjen. Racen har en prispott på $50 000 vardera som betalas ut till topp 100.

Behöver vi säga något mer? Var med och spela direkt från start. För mer information, kolla in Bet24!

Trendybingo serverar helgen

2012-02-03 | Bingo · Skriv en kommentar 

TrendyBingo

TrendyBingo har lagt upp planen för helgen och det ser minst sagt trevligt ut! Eller vad tycker du om allt detta?

Fredagens bingo

100% FREDAGSBONUS och TRIPPELVINSTEN!

Som vanligt på fredagen så ger TrendyBingo 100% bonus på din första insättning på dagen! Få 1000 kronor att spela för när du sätter in 500 kronor!

TRIPPELVINSTEN! I denna fredagsspecial har du flera chanser att kamma hem vinster! Här belönas alla vinnare i varje chattspel med poäng, så att förstaplatsen får 3 poäng, andraplatsen 2 poäng och tredjeplatsen 1 poäng. Efter att det spelats fyra chattspel så delas första vinsten på 50 kronor ut till den som har flest poäng. Därefter forsätter tävlingen i fyra spel till, och den som nu har flest poäng vinner 75 kronor. Efter ytterligare fyra chattspel så får den som har samlat ihop flest poäng under dessa tre timmar hela 150 bonuspengar att spela för!

Lördagens bingo

GRATIS BINGO, JUKEBOX och TVILLING/TRIPPEL!

Mellan klockan 10.00-16.00 så bjuds på gratis bingo varje timme fram tills dess att dagens chattvärd hoppar in i chatten! Du får dessutom 30% bonus på första insättningen för dagen!

JUKEBOX! Var med och tävla i det omåttligt populära chattspelet JUKEBOX mellan klockan 16.00-17.00 idag! Vinnaren får 75 BB!

TVILLING/TRIPPEL! Lördagskvällar är alltid härliga på Trendybingo! Denna lördagkväll spelas chattspelen TVILLING och TRIPPEL mellan klockan 19.30-22.30! I denna tävling så får den som har kammat hem flest chattspelsvinster hela 250 bonuspengar!

Bingo på söndag

GRATISBINGO, BINGO och SÖNDAGSMYS!

TrendyBingo bjuder på gratis bingo varje timme från klockan 10.00 fram tills dess att CM Anna kommer in klockan 16.00! Dessutom får du 30% bonus på din första insättning idag!

BINGO! Spela på ett nummer av varje bokstav denna eftermiddag under chattspelet BINGO mellan klockan 16.00-18.00! Vinnaren kammar hem 100 BB!

SÖNDAGSMYS! Mellan klockan 20.00-22.00 där vinnaren av varje chattspel får bestämma vilket CS som ska spelas härnäst. Den som tar hem flest chattspel under denna timme får 150 bonuspengar, men det finns även ett jumbopris på 50 bonuspengar till den som får näst flest vinster!

 

Om du inte redan testat TrendyBingo - så gör det nu! Som du kan se händer det en hel del roligheter där i helgen :-)

Fredagbonus och mer hos Mama Mia Bingo

2012-02-03 | Bingo · Skriv en kommentar 

MamaMia Bingo

Idag är det fredag vilket innebär fredagsbonus hos MamaMia Bingo. Just idag får du 100kr extra på en insättning - gratis bingo bonus smakar alltid gott ;)

Under denna weekend kan du dessutom se fram emot:

 • Förkväll och Fredagskulorna på fredag
  Förkväll, numera en klassiker, där det gäller att gissa en kändis. Sen gäller det bara att ha rätt och vara snabb så kan det bli extra tillskott på kontot!
  Fredagskulorna är ett nytt chattspel där man ska välja tal och har chans att vinna utifrån dessa. Det finns 20 kuor att välja mellan när man vinner och i alla kulor finns ett belopp som går direkt till ditt konto. Det finns dessutom lite andra överraskningar i en del av kulorna....
 • Tripp, trapp, trull! och Färgchansen på lördag
  TTT leder till att det blir supermånga chattspelsvinster, så där gäller det att hålla sig framme!
  Färgchansen, ännu en klassiker, ger dig möjlighet att kamma hem ganska mycket pengar att spela för. Mur mycket? Det beror på hur långt du kommer...
 • Supertrav och Söndagsmys avslutar helgen
  Söndagsmyset är veckans bästa bingo - lite mer avslappnat och skönare än alla andra dagar! Kolla in du också

Ska du spela bingo på nätet så ska du spela bingo hos MamaMia Bingo!