Bet24 bjuder på roliga fakta om bingo och Keno Bingo

2011-07-28 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bet24 Bingo

Bet24 har samlat lite roliga fakta om bingo. Visste du att:

  • 30% av alla bingospelare är under 35 år.
  • Det finns idag 2,5 miljoner kvinnliga bingospelare
  • Bingo kallas i Australien för Housie
  • Man tror att bingo har rötter från det italienska lotteriet Lo Giuoco del Lotto d''Italia på 1530 talet.
  • Det finns 1,474,200 unika bingo biljetter, men antalet möjliga biljetter är: 552,446,474,061,129,000,000,000.
  • På samma sätt som fysisk träning stärker kroppen, förbättrar bingo den mentala hastigheten, observationsförmågan och minnet, samtidigt som det naturligtvis erbjuder en trevlig social stimulans.

Bet24 bjuder inte bara på roliga bingofakta utan just nu kan du även prova Keno Bingo!

KENO BINGO
Är Du redo att spela bingo i Keno-stil? Välj dina egna 10 bingonummer och kanske du blir den lyckliga vinnaren av €10

Veckans bingo-kampanj är inspirerad av Keno och det enda du behöver göra för att vara med är att köpa en bricka, välja dina 10 nummer och hålla tummarna. Om dina 10 nummer ropas ut först, skriv då KENO i chatten.

Ropar du bingo ikväll? Eller var det Keno kanske ...?

Vinn juicepress med Bingon.com

2011-07-28 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bingon.com

Bingon.com har nu ett riktigt saftigt uppfriskande sommarerbjudande! De ger bort två superlyxiga juicepressar som de lottar ut bland alla som spelar spelautomaten Fruit smoothie.

Du behöver bara snurra på hjulen på spelautomaten Fruit smoothie för att delta i dragningen - enklare än så blir det inte!! Erbjudandet gäller till onsdag 3 augusti. Ju fler gånger du spinner hjulen desto större vinstchans har du. Lycka till!

Hur hittar jag Fruit smoothie?
1. Logga in på Bingon.com
2. Välj Alla Spel i menyn
3. Fruit Smoothie finner du under Slots 20 linjer-rubriken

Bingo med Weise

2011-07-28 | Bingo · Skriv en kommentar 

MamaMia Bingo

MamaMia Bingo fortsätter torsdagskvällarna med TV-legenden (och snart bingo-legenden) Arne Weise. Det är nu länge sen jag spelade bingo och deltog i frågesporten med Arne, men ikväll tänkte jag att det skulle bli av igen!

Som vanligt är det i Arne Weises eget bingorum kl 17-18 som 4 vinnare skall utses, 4 bonusvinster delas ut och så Arnes egna lilla jumbopris så klart!

Vi ses hos MamaMia Bingo ikväll hoppas jag!

PS. Imorgon fredag blir det 100kr bonus så bingokvällen blir lite längre ;)

Gratis Bingo hos Bet365

2011-07-27 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bet365 Bingo

Bet365 bjuder inte bara till gratis bingo, utan till och med Supergratis Bingo varje onsdag- och söndagkväll. Superbooks som de kallar sin gratisbingo är mycket populärt bland deras bingospelare och det är inte svårt att förstå varför. Gratisbingon spelas under 1 timme i bingorummet Jetsetter och totalt blir det 10 omgångar bingospel.

Låga brickpriser och hejdundrande vinster varje vecka, omgångarna med Superbooks är ingenting du vill (eller bör!) gå miste om. Kolla in gratis bingo hos Bet365 så snart du kan!!

Om du inte testat att spela alls hos Bet365 så får du så klart ett fint erbjudande som ny spelare. Just nu får alla nya spelare 250kr i bonus när man spelat för 50kr, så 500% bonus trillar in på ditt konto att testa deras roliga bingo med. Testa deras Penny-Bingo, 20-öreskaramellen, Bingo Linx (värt 100 000kr), BOGOF och allt annat man hittar hos Bet365!!

Bingon.com ger otroliga 3×200% bonus

2011-07-27 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bingon.com

Bingon.com ger alla nya spelare massor av extra bonus, eller vad sägs om att få 200% bonus på dina 3 första insättningar. Ja, du läste rätt - man får 200% extra bonus på 3 insättningar. Om du gör maxinsättningar så kan du få upp till 6000kr extra!! Inte nog med att du får en sån enorm bonus de första gångerna, utan på alla följande insättningar får du 75% extra på det du sätter in. Ju mer du sätter in, desto mer gratispengar får du!

Bingon.com har länge varit en riktig bonus-favorit bland bingospelare inte bara för deras bonusar, utan även för att de erbjuder en bra bingo med roliga bingospel och dessutom en hel del bra sidospel när man vill göra annat än att spela bingo.