Bingon.com lottar ut presentkort på H&M

2011-04-04 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bingon.com

Bingon.com har en liten specialare så här i början av månaden: Om du gör en insättning på 200 kr eller mer senast torsdag 14 april så är du automatiskt med i dragningen av 6 presentkort från H&M med ett totalt värde av 3000kr

Visst skulle det vara roligt att få ge sig ut på en shoppingtur och inhandla en massa nya fräsha kläder? Ännu bättre skulle det väl vara om du slipper betala för kalaset! Bingon.com ger dig möjligheten att välja och vraka från H&M helt gratis. Missa inte chansen att förnya din garderob!

Varje insätting på 200 kr eller mer ger dig en lott i dragningen så ju fler insättningar du gör desto större chans har du att vinna ett presentkort!

Om du missat det så kan vi dessutom berätta att Bingon.com nu välkomnar nya spelare med hela 200% bingobonus på första insättningen. Om du sätter in 100 kr får du 200 kr helt GRATIS i välkomstpresent och du har sen alltså 300 kr att spela för. Du kan få upp till 2 000 kr i bonus vid första insättningen. Ju mer du sätter in desto högre blir din bonus! Du kan göra vad du vill med vinster från bonuspengar. Lycka till och tveka inte att göra första insättning i dag!

Vinn kungligt med LyckoBingo i april!

2011-04-04 | Bingo · Skriv en kommentar 

LyckoBingo

I april vill LyckoBingo ge dig chansen sätta litet guldkant på tillvaron och lyxa till det litet som en riktig kunglighet. De har därför tagit fram en spännande bingo kampanj där du genom att samla stjärnor när du spelar bingo kan vinna fantastiska priser så som kläder till ett värde av 7 000 kronor, en lyxig designer-väska, en tjusig kaffemaskin eller ett vackert armband. Riktigt kungliga priser! För att få maximalt med stjärnor, och en ökad chans att vinna, kan du vara med och spela fyra omgångar med "REGAL BINGO" varje tisdag i bingo rummet "Bingoparty Direkt" mellan klockan 21:00-22:00

Tävlingen är enkel: Spela bingo mellan den 1 och 30: april och samla så många stjärnor du kan och du får 5 stjärnor varje gång du omsätter 10 kronor. Den aktuella poängställningen kan du se på en resultattavla som uppdateras dagligen alla vardagar. Genom att spela "REGAL BINGO" varje tisdag mellan 21 och 22 kan du dessutom tjäna dubbla stjärnor. Resultatet presenteras den 3:e maj och LyckoBingo delar ut priser till alla som placerar sig på plats 1-100 där du kan vinna allt från presentkort till pengar så det finns all anledning till att vara med och tävla!