Wizex och Drifters i BingoLotto på söndag

2010-10-16 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Efter förra veckans succé med Linda Bengtzing som vikarie är nu Lotta Engberg tillbaka efter en välförtjänt semester! Kvällen går i dansmusikens tecken, med legendariska gästerna Wizex och Drifters i studion, så det är bara att valla dansskorna och bjuda upp där hemma i vardagsrummet!

Wizex och Drifters är två av Sveriges mest älskade dansband, båda med betydande rutin i bagaget.

Drifters kan räkna sina anor ända bak till 1962, då bandet bildades i Skövde. Sångerskan Erica Sjöström har varit med sedan 1999 och lämnar då och då mikrofonen för att istället greppa saxofonen! Drifters utsågs 2004 till årets dansband i Sverige och är ett av ytterst få band som haft fem låtar från samma CD på Svensktoppen. Bandet har också släppt ett flertal skivor för den tyska marknaden, då under namnet Midsommar. Erica Sjöström kommer senare i höst också att synas i TV4 Plus satsning ”Dansbandsbrudar”.

Wizex spelade tillsammans första gången 1973, då med Kikki Danielsson som sångerska. Bland övriga välkända sångare i bandet finns Danne Stråhed och Charlotte Perelli, även om hon hette Nilsson på den tiden hon sjöng i Wizex. Gruppen släppte sin senaste CD, ” Innan det är försent” i maj och lär bjuda tv-publiken på ett smakprov. Även Wizex dyker upp i tv-rutan senare i höst, de ställer upp som ett av elva band i SVT:s ”Dansbandskampen”.

Kvällens finalspelare, med chans att vinna tre miljoner kronor, heter Berit Ivarsson från Våxtorp utanför Laholm.

Söndagen blir annars en helkväll för den spelsugne, med hela fyra bingospel och bland vinsterna finns kontanter, Volvobilar, semesterresor, vitvaror och heminredning.

Bingon.com låter dig vinna skor eller pengar

2010-10-15 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bingon.com

Bingon.com har lite extra på gång i helgen och under oktober månad. Du kan vinns skor eller kontanter - valet är ditt!

För att vinna skor
Gör en insättning på 200 kr eller mer under fredag - söndag så är du automatiskt med i dragningen av presentkort på Din Sko värda upp till 750 kr. Du väljer själv om det ska bli nya höstskor eller vinterskor från Din Sko. Boots, promenadskor, stövlar, finskor... Valmöjligheterna är många så missa inte detta erbjudande!

För att vinna pengar
Allt du behöver göra är att sätta in 200 kr eller mer hos innan 31 oktober 2010. Då deltar du i utlottningen där två spelare vinner 2 500 kr var. Ju fler insättningar på 200 kr eller mer ju större chanser har du att vinna. Kanske du blir den lyckliga vinnaren!

Det bästa är att om du spelar hos Bingon.com denna helg så får du räkna in dina insättningar i båda tävlingarna - dubbel vinstchans alltså :)

Under oktober får alla som blir medlemmar dessutom 25kr utöver den generösa bonusen på 100%

LyckoBingo gör skäl för namnet

2010-10-14 | Bingo · Skriv en kommentar 

LyckoBingo

LyckoBingo verkar vara just vad de heter - lyckligare bingo. Hur ska man annars tolka den senaste tidens jackpottregn som fallit ut?

Första turspelaren "annelin" har vunnit inte mindre än 14 jackpots på totalt 300 000 kronor sedan hon började spela på LyckoBingo i slutet på augusti i år Nyligen vann hon ytterligare en jackpot på hela 455 509 kronor!

Andra turspelaren är en tjej som kallar sig "wickan6" som lyckades vinna en jackpot på casinospelet videopoker. Satsningen var 100 kronor och utdelningen blev hela 80 000 kronor! Ingen dålig utdelning på den satsningen med andra ord!

Vem vinner härnäst och hur mycket ska det bli då?? Kanske du - om du spelar bingo hos LyckoBingo

Gammal goding

2010-10-03 | Bingo · Skriv en kommentar 

Några kanske minns den här reklamsnutten :)

Bingo när det är som bäst - med egna nummer och eviga vinster :)

MamaMia Bingo bjuder på roliga timmen

2010-10-01 | Bingo · Skriv en kommentar 

MamaMia Bingo

MamaMia Bingo har återinfört Roliga timmen som en del av fredagens Förkväll. Mejla in din roligaste historia till support@mamamiabingo.com så har du chansen att vinna en liten slant om just din historia presenteras i chatten. Dessutom förlänger du livet på dina medspelare - en vinst så god som någon :)
Andra saker som är roliga med fredagen är att du får 100% bonus och möjligheten att spela Pengachansen där du får välja mellan 10 lådor med olika belopp som vinster

På lördag blir det lite Twist (and shout när du vinner) och Skattjakt. Skattkartan innehåller 12 skatter av varierande värde, troligen varken guld eller diamanter...

Bingohelgen hos MamaMia Bingo avslutas med Supertrav och Söndagsmys - bingo när det är som trevligast!