William Hill Bingo lanserat på svenska

2010-09-30 | Bingo · Skriv en kommentar 

William Hill

William Hill Bingo har lanserat en svenskspråkig version av sin populära brittiska sajt. Svenska bingospelare får nu chansen att spela alla klassiska 90- och 75-bollars och Mönsterbingospel och chattrummen är bemannade med svensktalande chattvärdar.

Utöver detta erbjuds alla bingospelare massor med spännande spelautomater, inklusive Clover Rollover, med sitt irländska tema och cirkusinspirerade Big Top Tombola. Bägge dessa
spel har jättelika jackpotter som vid senaste uppdateringen gick upp till respektive 30,131,481 kronor och 11,839,190 kronor

Om inte detta känns nog, så erbjuds också flera andra kul spel i form av skraplotter, roulette och black jack.

Alla nya spelare på William Hill Bingo får 250 kronor att spela för när de satsat 100 kronor på bingobrickor inom 48 timmar efter första besöket.

Se Ladies Night med MariaBingo

2010-09-30 | Bingo · Skriv en kommentar 

MariaBingo Bingo

MariaBingo har några av de eftertraktade middagsbiljetterna kvar till föreställningarna av Ladies Night i Stockholm och Göteborg! 9 oktober visas showen på Scandinavium i Göteborg och 15 & 16 oktober är det dags för Ericsson Globe i Stockholm.

Det enda du behöver göra för att ha chansen att vinna biljetter är att spela bingo för minst 100 kronor i Busenkelt senast söndag den 3 oktober.

Skicka därefter ett mejl till sverige@mariabingo.com där du anger var du helst vill se showen (samt vilket datum i Stockholm du skulle föredra). Vinnarna publiceras senast tisdagen den 5 oktober

Ta chansen till en oförglömlig kväll tillsammans med MariaBingo

Bingo Direkt på LyckoBingo

2010-09-30 | Bingo · Skriv en kommentar 

LyckoBingo

LyckoBingo har sedan en dryg vecka kört Bingo Direkt varje dag, vilket innebär att man kan både se och höra chattvärdarna. Bingo Direkt spelas varje dag 11:00-14:00 där chattvärdarna kör 30 minuter vardera varefter en ny chatvärd tar över. Under dessa timmar kör bingovärdarna olika spännande och roliga spel med priser på 300 kronor per omgång.

Det är nytt, det är fräscht och det är spännande! Det är Bingo direkt!

Bingo Direkt kan även spelas hos:
AirBingo, BingoJoy, CaliberBingo, HappyBingo, MinBingo, OnlineBingo.euoch SveaBingo

Extra bonus hos Bingon.com

2010-09-30 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bingon.com

Bingon.com ger alla nya och gamla bingospelare 30:- extra i samband med att man gör sin första insättning. För att du ska få extrabonusen måste en kampanjkod anges och denna är 30RAMA. Självklart får du även den vanliga insättningsbonusen på 100% när du gör din första insättning.

Lägsta insättningsbelopp är 120:- och du får då totalt 270:- att spela för!

Erbjudandet gäller till 31 oktober så passa på att bli medlem och sätta in en slant hos Bingon.com redan idag!

Aktuella erbjudanden – Bingorama Nyhetsbrev

2010-09-30 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bingorama

Kanske du redan är prenumerant på vårt nyhetsbrev - om inte passa på att bli det! I nyhetsbrevet erbjuds:

 • lite speciella bingonyheter
 • erbjudanden från bingohallar vi skriver om
 • tävlingar som bara prenumeranter får delta i
 • annat smått och gott :)

Så här enkelt är det att få nyhetbrevet skickat till din mejladress:

 1. Fyll i din e-postadress i rutan till höger
 2. Kolla din inbox och klicka på länken för att bekräfta att du vill bli prenumerant
 3. Kolla din inbox igen för du har just fått ett första nyhetsbrev med några erbjudanden

De erbjudanden som presenteras just nu är

 • 100kr + 100% bonus + 2 biobiljetter från PingoBingo
 • 200kr + 200% bonus från TrendyBingo
 • 400% bonus från BingoDay

Biobiljetter från PingoBingo gäller bara september ut - så var snabb!!

Monster Bingo – vinstpott på 100 000 kronor

2010-09-29 | Bingo · Skriv en kommentar 

OnlineBingo EU

Ikväll onsdag den 29 september blir det riktigt spännande - då spelas Monster Bingo på Onlinebingo.eu där hela 100 000:- spelas ut

Vinstplanen ser ut enligt följande:

Rad 1  , vinst 10 000:-
Rad 2 , vinst 10 000:-
Rad 3 , vinst 10 000:-
Rad 4 , vinst 20 000:-
Full bricka 50 000:-

Du har alltså chansen att vinna helt sanslöst mycket pengar! Passa på att köpa brickor i förväg via förköpsfunktionen om du inte kan spela klockan 22 för det här är en vinstchans som du inte vill missa! Brickorna kostar 10:- och du får köpa max 60 st

Monster Bingo äger rum i Bingo Espresso kl. 22:00 sista onsdagen i varje månad. All information angående Monster Bingon hittar du hos OnlineBingo.eu

Du kommer väl!!

MonsterBingo kan även spelas hos:
AirBingo, BingoJoy, CaliberBingo, HappyBingo, LyckoBingo, MinBingo och SveaBingo

BingoLotto gästas av Martina Haag

2010-09-26 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Hon är inte bara underbar och älskad av alla utan även gäst i BingoLotto - Martina Haag kommer till studion på söndag. Martina är författare, fyrabarnsmamma, rolig och målmedveten. Som barn var hon vild, mamma fick tillverka en skyddshjälm så att dottern inte skulle slå sig fördärvad!

Redan som liten ville hon bli skådespelare, men när Martina Haag tröttnade på att inte få de roller hon ville ha började hon skriva. I dag är hon en av landets mest populära författare med fem böcker i bagaget och en sjätte på gång. Hon arbetar allra bäst i kaos. Det mesta hon skriver om är självupplevt, hon kallar det en slags ”offentlig terapi”. När hennes första roman ”Underbar och älskad av alla” skulle bli film fick hon själv huvudrollen, inte helt vanligt när böcker ska filmas.

Förutom att Lotta kommer att ta reda på hur Martina egentligen är som mamma vill hon veta varför hon låste in sin lillasyster i garderoben när de var små. Och stämmer det verkligen att Martina kan sluka eld?

På scen står Jan Johansen och Jasmine Kara. Jan slog igenom i Melodifestivalen 1995 med låten ”Se på mig”. Han har därefter medverkat i musikaler och en rad olika tv-program och är nu aktuell igen med albumet ”En ny bild av mig”.

Sedan Jasmine Kara, kvällens andra artist, släppte sin debutsingel ”In the basement” har karriären gått spikrakt, via uppträdande på Jazzfestivalen i Stockholm och Allsång på Skansen till ett nytt album producerat av mannen bakom Rolling Stones senaste skiva.

På söndag är det återigen Jackpot-kväll med massor av kontanter! Kvällens finalspelare, med chans till tre miljoner kronor, heter Per-Olov Bäckstrand och kommer från Kristinehamn.

Vinn en Digitalkamera hos Bingon.com

2010-09-25 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bingon.com

Bingon.com ger nu alla glada bingospelare chansen att vinna en Panasonic Lumix TZ7 digitalkamera som lottas ut. För att delta i utlottningen av digitalkameran måste du sätta in 200 kr eller mer innan måndag 27 september 24:00.
Ju fler insättningar på 200 kr eller mer, ju större vinstmöjligheter!

Nyligen lanserades 5 nya bingospel: Skattjakt, Guldmedaljen, Tvilling och Spargrisen som alla är 90-bollars bingo, samt Jackpott-fest som är ett 75-bollars bingospel.

Det pågår även en annan tävling där de tävlar ut 5000:-, läs mer om tävlingarna, nya och gamla bingospel och alla andra fördelar det innebär att spela bingo hos Bingon.com

Bet24 Bingo ger dig €10

2010-09-13 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bet24 Bingo

Vi har just nu en bonuskampanj i samarbete med Bet24 Bingo - alla nya spelare som registrerar sig via våra länkar får €10 gratis att spela bingo för, utan insättningskrav!

Den vanliga bonusen hos Bet24 Bingo är på 5 euro och för att få den måste du sätta in pengar. Men registrerar du dig via oss får du alltså istället €10 utan att göra insättning. Gratisbonusen ersätter insättningsbonusen.

Så här enkelt får du dina €10:

 1. Gå till Bet24 via våra länkar och öppna ett konto samt skapa ett BINGOALIAS i bingolobbyn (detta måste vara gjort för att få bonusen)
 2. Skicka sedan ett mail till bingobonus@bet24.com med ämnet: Bingorama.se -10 euro gratisbonus.
 3. Uppge ditt namn och Bet24 användarnamn i mailet.
 4. Du får gratisbonusen inom 24 timmar (1 bankdag)

Testa Bet24 Bingo du också - kostar inget men ger desto mer!

iPad-bingo hos OnlineBingo.eu

2010-09-13 | Bingo · Skriv en kommentar 

OnlineBingo EU

OnlineBingo.eu har precis startat en tävling där du kan ta hem en iPad - perfekt för en bingokväll i skönaste soffan! Fram till 10 oktober pågår tävlingen och det enda du behöver göra är att spela bingo - och läser du här gillar du nog just det ;-)

Inte nog med att du kan vinna den just nu mest hajpade datorn, under tiden du spelar bingo kan du även ta hem någon av jackpottarna så det kan bli lite sköna extraslantar dessutom.

Om du inte provat OnlineBingo.eu förut så får du som ny medlem:

 • 50 kr på ditt konto när du registrerar dig
 • 100% bonus på första insättningen
 • en gratis skraplott varje dag där du kan vinna 100,000 kr

Nästa sida »