888 Bingo – ny stjärna på bingohimlen

2010-07-28 | Bingo · Skriv en kommentar 

888 Bingo

888 Bingo lanseras idag på svenska! Just 888 är en garanti för att det kommer bli en spelupplevelse utöver det vanliga eftersom det är ett av världens största spelbolag som vunnit ett flertal viktiga priser. Jag ser verkligen fram emot att få provspela deras bingo!!

Bonusar
Varje ny medlem får 100% i insättningsbonus vid första insättning, från 50 kr ända upp till 2000 kr! Därefter får alla 10% återinsättningsbonus på insättningar mellan 100 kr - 2000 kr

Veckospecial och erbjudanden
Varför inte starta veckan med ett vinnande leende på läpparna? Måndag till torsdag kan du spela om en garanterad vinstpott på 5 000 kronor. Spela någon av helgjackpottarna, där du kan vinna 10 000 kronor i varje omgång.

Nästan gratis och helt gratis bingo
På 888 Bingo behöver du inte spendera mycket för att ha kul! Köp brickor för 10 öre i rum Pocket change. Du har även möjlighet att spela helt gratis och ändå ha chansen att vinna riktiga priser. Spela gratis bingo var 20:e minut eller anmäl dig till måndagens 5 000-kronorsspel klockan 21:00. Biljetterna är gratis vinsterna är höga!

Speed-bingo
Ibland behövs bara en liten energikick! Spela en runda snabbingo snabba spel, snabba pengar!

Dessutom mer än 50 snabbspel, community, stigande jackpottar, lojalitetspoäng och mycket mycket mer

Bonusvecka på Bingon.com

2010-07-19 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bingon.com

Bingon.com har bonusvecka och ger 50% EXTRA på ALLA insättningar. Denna specialbonus läggs till alla andra insättningsbonusar. Om du gör din första insättning eller andra insättningar spelar ingen roll, du får alltid 50% extrabonus på ALLA insättningar fram till söndag den 25 juli.

  • Bonus på första insättning denna vecka är 100% 150%
  • Insättningsbonus på alla andra insättningar denna vecka är 25% 75%

Passa på att tjäna in en rejäl bonushacka med Bingon.com innan söndagen är här!!

Bingon.com tävlar ut ett Nintendo Wii

2010-07-15 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bingon.com

Bingon.com låter både nya och gamla medlemmar som inte satt in pengar ännu få chansen att vinna ett av två Nintendo Wii. Du behöver bara sätta in 200 eller mer för första gången mellan 1 juli och 31 augusti för att delta i utlottningen av Nintendo Wii-spelen.

Spelen kan inte användas till bingo (än...) men är otroligt roliga för alla att spela. Helt olikt vanliga TV-spel eftersom här måste du röra dig för att spela och vinna - ett enkelt och lite roligare sätt att få motion helt enkelt!

Ta chansen tillsammans med Bingon.com du också - du kommer inte ångra dig!

MamaMia Bingo har byggt om

2010-07-15 | Bingo · Skriv en kommentar 

MamaMia Bingo

MamaMia Bingo har snyggat till sig ännu mer och vi gillar det vi ser! Vi har faktiskt missat att skriva om det direkt när det hände - vi skyller på solsting!

Solsting har man då inte fått hos MamaMia, utan där fortsätter man spela bingo som om det regnar ute. Enda regnet i sikte torde vara penga- och bonusregn - och om du kikar in på fredag så får du chansen att ta del av bonusregnet i form av 100% bonus - kanske pengaregnet kommer efter det?!?

Eller förresten - lite solsting kanske de fått? Varför i herrans namn skulle de annars sätta dessa rosa glansiga skjortor på grabbarna?!? Svaret kanske finns i bingo-chatten eller communityt hos MamaMia Bingo

BingoDay låter dig bada i pengar

2010-07-15 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoDay Bingo

BingoDay gillar värmen, faktiskt så pass mycket att de vill att alla ska bada - men några får göra det i pengar! Under juli ger de bort mer än 570 000 kr i priser. Spela i deras dagliga "Cash Splash"-spel för din chans att vinna. Spela från lunchtid och framåt för din chans att vinna. Pengabad utlovas med deras uppställning av garanterade spel.

BingoDays erbjudanden hettar till ju längre in på sommaren vi kommer. Utöver att ge ut tonvis med bonusar under månaden avslöjas också om om någon av deras 26 "Bingo Buddies Cruise contest"-finalister har vunnit en eftertraktad plats på den karibiska kryssningen värd 120 000 kr.

Men allt det roliga slutar inte här, å nej! Spela sidospel och få 30% upp till 750 kr i refund om du råkar förlora.

PAF försäkrar ditt spelande

2010-07-14 | Bingo · Skriv en kommentar 

PAF erbjuder som första spelbolag i världen sina kunder en spelvårdsförsäkring. I maj skrev bolaget ett gruppavtal om en obligatorisk gruppskadeförsäkring med Moderna Försäkringar – i dag så träder den i kraft.

Försäkringen innebär att den som får problem med sitt spelande och klassas som spelberoende efter utredning ska kunna få behandling med kognitiv beteendeterapi, KBT.

- Vi på Paf strävar efter att ta hand om våra kunder och bli det bolag som är bäst på spelansvar i branschen. Med hjälp av försäkringen tar vi ett aktivt ansvar för att minska skadeverkningarna hos den del av spelarna som riskerar att drabbas av spelberoende, säger Inger Holmström, kommunikationsdirektör på Paf.

Läs hela pressmeddelandet

MariaBingo spelade ut dubbel jackpott

2010-07-14 | Bingo · Skriv en kommentar 

MariaBingo Bingo

MariaBingo har en mycket tursam spelare, 'zorro01', som tog hem 2 jackpottvinster på 1 dag! Vad kan man säga? Ibland slår blixten ner 2 gånger på 1 ställe! Först vann hon en jackpott på 5748 kronor och tog sedan hem ytterligare en jackpott på hela 6519 kronor! Båda jackpotterna vanns i populära Sommarjacken!

Vem toppar detta med att vinna 3 jackpottar på 1 dag hos MariaBingo?? Gärna jag - eller blir det du?

Bingon.com inte bara bingo

2010-07-14 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bingon.com

Bingon.com erbjuder namnet till trots även en hel del annat än just bingo. De har nyligen lanserat sina minispel, perfekta som tidsfördriv i väntan på att nästa omgång bingo ska starta - dessutom är de riktigt roliga att spela!

Bingon.com har även en del slots, bland annat deras två nya enarmade banditer Dragon Kings och Lucky Charm både i stort och litet format. De är bara att snurra på och hålla tummarna för att kamma hem en jackpott!
Att man kan vinna på dessa maskiner är väldigt tydligt efter att man sett flera storvinster gå ut eller vad sägs om Zingogumman som har vunnit 120 380 kr i slotsjackpottar i juli - allt på Pirates, eller Sessan som vann 19 650 kr på Tarot!
Så nog finns det stora vinster att vinna!

Den kommande helgen har du inte bara chans att vinna på bingo eller slots - du kan även vinna ett presentkort hos Kicks värt 750 kr. Allt du behöver göra är att sätta in 200 kr - vilket ger dig en lott och så klart 25% bonus som du ju får på alla insättningar hos Bingon.com