Bertil bjuder på guldkantad bingo

2010-03-31 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bertil Bingo

Bertil Bingo har en ny variantbingo som kallas GuldVarianten. Bingon gör verkligen skäl för namnet eftersom den kommer med extravinster från Guldfynd. Får du en rad inom 10 bollar så får du hemskickat ett presentkort från Guldfynd värt 500 kr. Startvärdet på jackpotten är på 50 000 kr - varianten som glimmar lite extra.

En gammal favorit är dessutom tillbaka! Säg hej till Klassisk bingo som du just nu köper till specialpris, köp 4 brickor, betala för 3! Klassisk bingo i ny kostym spelas mellan kl 04 -16

En kronas-bingo har slagit igenom med dunder och brak hos. Det billigaste bingospelet har nu fått sitt eget bingorum och du kan spela det dygnet runt. Inte bara det - just nu ligger startvärdet på 10 000 kr. I skrivande stund är jackpotten uppe i över 13 000 kr! Köp upp till 25 brickor per omgång.

Börjar du spela hos Bertil Bingo under påsken får du dessutom upp till 100 bingobrickor att spela för - helt gratis!! Sätter du dessutom in 100kr får du 200kr ytterligare, det skulle kunna bli 400 bingobrickor för bara 100 kr - 25 öre styck om du är smart!

Långfredagsextra

2010-03-31 | Bingo · Skriv en kommentar 

CaliberBingo

Långfredagen 2010 delas det ut extra pengar hos St Minvers bingohallar, totalt 10 vinster om 500 kronor delas ut.

De fem främsta spelarna i det äggiga spelet Get Cracking belönas påsken till ära med 500 kronor var. Get Cracking är ett riktigt roligt spel så missa inte chansen att spela och vinna!

Föredrar du att spela bingo så går du heller inte lottlös. De fem främsta bingospelarna under långfredagen får 500 kronor vardera!

Missa inte de här fina erbjudandena som du kan ta del av hos AirBingo, BingoJoy, CaliberBingo, HappyBingo, LyckoBingo, MinBingo och SveaBingo

RubyBingo’s påskfest

2010-03-31 | Bingo · Skriv en kommentar 

RubyBingo

RubyBingo ställer till med påskfest och har laddat med sitt eget påsk-penning-berg, mer känt som Easter Money Montain. EMM innebär att de ger bort extra under  påsken - de har petat in inte mindre än £8000 extra på deras redan fina potter. EMM spelas ut i olika spel från långfredag till annandag påsk på söndag. De har dessutom sin £100-pott som ökar med £100 och 2 bollar för varje gång den inte går ut, men när den väl går ut kan potten vara riktigt hög.

Ingen påsk är komplett utan äggjakt och påskharen kommer gömma massor av ägg varje timme. Den som hittar de mest värdefulla äggen kommer att få blommor levererade hem till dörren varje månad under ett helt år. Mer uppvaktning än de flesta av oss är vana vid...

Som de säger på RubyBingo - eggciting eggstravaganza Easter weekend

Musik och magi i BingoLotto

2010-03-31 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Guld, guld och åter guld. På påskdagen står denna ädla metall i centrum i BingoLotto då man bland annat kan spela om fem kilo (!) äkta guld. Lotta har dessutom bjudit in det svenska curlinglandslaget, som vann OS-guld i Vancouver, till programmet och kvällen till ära har hon utökat den populära Färgfemmans 25 luckor till 100. Joe Labero, Brolle, Linda Bengtzing och Velvet samt Fantastic Four står för underhållningen.

På söndag gäller det att sitta stadigt på kvasten för att hinna med i BingoLottos Guldkväll. Till påskstudion kommer Joe Labero, Brolle, Linda Bengtzing och Velvet, samt Motown-gruppen Fantastic Four. Den populära Färgfemman har bytt skepnad och svällt till Färgfemman De Luxe: Hela hundra guldluckor finns laddade med miljontals kronor och fem kilo rent guld! Bland annat.

Joe Labero har denna magiska afton lovat att utföra några för kvällen avgörande konster med programledaren Lotta Engberg. Linda Bengtzing och Velvet framför vinnarlåten Victorious och Brolle kontrar med sin senaste hitlåt Anything she wants. De fyra killarna i Fantastic Four tar hjälp av BingoLottos husband och gör en egen tolkning av den stora 60-talshiten I can´t help myself.

BingoLottos påskupplaga kommer att generera många nya miljonärer. En av dem kan bli veckans finalspelare som har chans på tre miljoner kronor. Med några tips från Joe Labero kanske kort-resan till högsta vinsten blir en enkel match för Jan-Erik Erlandsson från Älmhult.

105% tisdagsbonus hos ahaBingo

2010-03-30 | Bingo · Skriv en kommentar 

ahaBingo Bingo

ahaBingo har utsett tisdagar till bonusdagar, vilket innebär 105% extra på din insättning! Gör en insättning och spela för 95kr så får du 100kr extra att spela för. För de 100kr får du 20 brickor i Café58-rummet där startjackpotten är 580kr som faller ut inom 58 bollar. Jackpotten har dessutom turboeffekt och ökar i lavinartad fart.

Bonusen ges en gång under tisdagssdygnet, så hämta din bonus före kl. 24.00 idag! Hos ahaBingo så klart!

PAF tar dig till Las Vegas

2010-03-30 | Bingo · Skriv en kommentar 

PAF Bingo

PAF lottar ut 100 resor till Las Vegas - vad sägs om att hänga med och uppleva värme, spel och spänning på plats?

Under de närmaste veckorna lottar PAFs medlemsklubb ut totalt 100 (!) resor till Las Vegas. Med start måndagen den 29 mars inleds några veckor med galna medlemstävlingar där massor av Vegas-resor står på spel i varje tävling.

Under första tävlingsveckan, mellan den 29 mars-4 april, ska totalt 15 Vegas-paket tävlas ut – där varje paket är avsett för två personer. Vilka tävlingar som är aktuella under veckan hittar du hos PAF.

Reglerna för att delta i Club Pafs tävlingar är mycket enkla:

  1. Du måste ha ett spelkonto hos PAF
  2. Du måste ha spelat för riktiga pengar (ej bonuspengar) de senaste 90 dagarna

Så vad väntar du på? Vegas Baby!!

Vinn en digitalkamera hos PAF

2010-03-30 | Bingo · Skriv en kommentar 

PAF Bingo

Fram till 4 april lottar PAF ut tre finfina Sony Cybershot-digitalkameror bland alla spelare som deltar i tävlingen The Triple Mania. Tävlingen The Triple Mania går ut på att spela på tre utvalda spel, denna vecka Reels of Darkness, Dead Rich samt Lotto & Joker, vilket kvalificerar dig för att vara med i utlottningen av kamerorna.

Vinnarna av digitalkamerorna publiceras hos PAF måndagen den 5 april - är det din tur att vinna kanske?

Bunny Bonanza med Bet24

2010-03-30 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bet24 Bingo

Bet24 firar påsken med Bunny Bonanza varje kväll denna vecka mellan 20-23. Du kan vinna €100 på mönstret Money Bunny.

De har även andra härliga erbjudanden som kommer dyka upp lite då och då - lite som när påskharen kommer på besök. Överraskningarna består av BOGOF-spel samt billiga brickor och du kan dessutom spela på en mängd sidospel, som spelmaskiner, blackjack och roulette.

Du kan dessutom vinna på de populära mönstren Progressiv Jackpot samt Coverall där €5000 garanteras en gång i timmen.

MariaBingo Cruise 2010!

2010-03-27 | Bingo · Skriv en kommentar 

MariaBingo Bingo

MariaBingo bjuder in alla till årets händelse – deras egen bingo kryssning!

Den 8 maj avgår Birka Paradise från Stockholm mot Åland för en helg full av festligheter, god mat, gott sällskap och självklart bingo! Färjan återkommer till Stockholm dagen efter.

Du får möjlighet att träffa dina vänner från bingochatten på riktigt och MariaBingos härliga chatmoderatorer, vilka kommer ta lika väl hand om er live  som de gör inne i chatten!

Ni bor två och två i fina hytter med egen dusch. MariaBingo står för all logi och alla måltider, inklusive öl och vin till maten plus ett spännande program ombord!

Så här enkelt deltar du:
Vinn kryssnings-biljetter till dig och en bingovän! Skriv ett blogginlägg senast söndagen den 25 april klockan 20.00, och berätta varför just du och din vän ska få varsin biljett. Observera att både du och din vän måste ha ett konto hos MariaBingo och att åldersgränsen för kryssningen är 23 år.

Skynda dig! Antalet platser är begränsat - men det kommer att vara obegränsat med nöje ombord!

Nya Bet365 bingo

2010-03-27 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bet365 Bingo

Bet365 har snyggat till sin bingo och det har blivit riktigt snyggt! Vad som dessutom är bra är att du kan spela bingo utan att riskera att förlora något. Vad sägs om det?!

Med "Bingo Bucks Back" finns inget att förlora. Vinner du inte så får du insatsen tillbaka! Håll utkik efter bingospelet "Bingo Bucks Back" på bingoschemat för att ta del av spänningen. BBB spelas varje dag mellan 17-22 i rummet Safari. Se till att prova "Bingo Bucks Back" och ta del av fantastisk gratisbingo.

Bet365 har mycket att erbjuda dig som älskar bingo, eller vad sägs om:

  • Välkomstbonusen på 250kr
  • 50% bonus på alla insättningar
  • Prispotter på över 200.000kr när tre bingorum slås ihop
  • Få insatsen tillbaka om du inte vinner i "Bingo Bucks Back"
  • BOGOF Bingo - Köp en bricka och få en gratis!
  • Penny Bingo - Förvandla ören till kronor
  • 1000kr garanterat - Brickor för 50 öre
  • ...och MYCKET mer

Kolla in Bet365 för att spela bingo..eller skraplotter..eller slots..eller..   Äh, kolla själv - det blir bäst så!

Nästa sida »