Bertil firar!

2010-02-25 | Bingo · Skriv en kommentar 

Bertil Bingo

Hos Bertil Bingo firar man! Lite oklart vad de firar men vad spelar det för roll när alla nya kunder får 100 kronor genom att ange kampanjkoden bingo när de registrerar sig. Detta erbjudande gäller till 7 mars, så snabba ryck gäller!!

De firar vidare med att höja jackpotten i 1kronas bingon till 10 000 kronor. Spela bingo för 1 krona och vinn 10 000. Ganska bra värdeökning på den kronan...

Nu kan du dessutom spela 12 nya minispel i bingohallen medan du inväntar jackpott i bingot. Premiär för 12 nya minispel, det kanske är därför de firar så..?!?

Oavsett varför - häng på och fira med Bertil Bingo du också!

BingoLotto med desperat revydrottning

2010-02-25 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Från en norsk bondgård utan rinnande vatten, till betydligt mer rustade adliga slott i Sverige. Artisten Grynet Molvigs livsresa har minst sagt varit full av kontraster. Grevar, genombrott och exklusiva framträdanden är på agendan när Lotta bjuder in Grynet till BingoLotto - som denna Jackpotvecka badar i kontanter!

Läs vidare

AmorBingos Supertorsdag…och sen börjar helgen!

2010-02-25 | Bingo · Skriv en kommentar 

AmorBingo

AmorBingo ger dig en riktigt rolig Supertorsdag! Vill du ha extra pengar att spela för? Vilken tur! Idag får du 100 % bonus på en insättning och erbjudandet gäller hela dagen!

Kick-starta helgen! Fredagar är favoritdag på AmorBingo och därför får du 100 % bonus en insättning under Happy Hour 18:00-20:00! Sen blir det mys och kulighter i chatten blandat med bra bingospel

På lördag är det dags för fjärde och sista delfinalen i melodifestivalen. Det blir underhållning hela kvällen och du kommer bland annat kunna tjäna lite extra pengar genom att gissa vem som vinner kvällens final.  I chatten blir det självklart tema Eurovision.

På söndag körs det bingo-quiz, där du verkligen har chansen att visa vad du kan om bingo! Dessutom får du 50 % bonus på en insättning!

AmorBingo älskar bingo!!

MariaBingos största vinst någonsin

2010-02-25 | Bingo · Skriv en kommentar 

MariaBingo Bingo

MariaBingo har delat ut sin hittills största bingovinst. Vinsten är inte bara MariaBingos största utbetalning någonsin, utan även Skandinaviens största online bingojackpott i historien! Ingen spelare har vunnit så mycket pengar på online bingo tidigare i en enda jackpot. Inget bingobolag har betalat ut en sådan stor jackpot tidigare.

Spelaren "Westman1" tog hem hela 1 362 903 kronor och spelet heter, passande nog, ”Monster bingo”.

MariaBingo har en historia att betala ut de allra största vinsterna på marknaden. Nu har MariaBingo betalat ut de två enskilt största bingovinsterna online i Skandinavien. 2008 vann en spelare i Örebrotrakten hela 1,2 miljoner kronor i spelet ”Ion bingo”, och nu var det dags för en ännu större vinst.

Nu blir det till att spela mer bingo hos MariaBingo...

TitanBingo – 500% bonus och mer därtill

2010-02-23 | Bingo · Skriv en kommentar 

Titanbingo har avslutat verksamheten. Informationen endast kvar som arkiv

TitanBingo har precis släppts till oss bingospelare vilket de firar med ett riktigt bra erbjudande - eller vad sägs om denna tvåstegs bonus-raket:

  1. Sätt in £20 och du får 300% bonus
  2. Om du spelar för £20 inom 48 timmar efter registrering får du ytterligare 200% bonus

Du kan alltså få hela 500% bonus - helt galet!

Utöver sin sanslösa bonus erbjuder de riktigt bra spel, som GoldDigger (£500) Barmy Big One (£250) eller Showdown (£125 med en jackpott på £3500). De erbjuder dessutom gratis bingo, B.O.G.O.F och en massa andra spännande påhitt. Fram till sista juni har du dessutom möjligheten att vinna biljetter till världens bästa bingokryssning i Karibien

TitanBingo drivs i samma nätverk som TitanPoker och TitanBet, så det är en kunnig aktör som vet att lyssna på sina medlemmar.

När du registrerar dig hos TitanBingo får du gärna ange Bonus Code: TBRAMA

BingoLotto med Jessica Andersson

2010-02-18 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Melodifestivalen är i full gång och BingoLotto följer självklart med i svängen. På söndag gästas Lotta Engberg av Melodifestivalaktuella Jessica Andersson, som deltar i sångtävlingen med låten "I did it for love". Men det är inte första gången de två sångerskorna träffas, deras vägar korsades redan tidigt i Jessicas sångkarriär.

Vid 10-års ålder bestämde sig Jessica Andersson för att bli sångerska, hennes dröm blev till verklighet och 2002 slog hon igenom i Fame Factory. 2003 vann hon den svenska uttagningen i Melodifestivalen med hiten "Give me your love".

Nu tävlar hon för fjärde gången, men denna gång har hon lämnat schlagerdiscon och de utmanande kläderna bakom sig. I år framför hon låten "I did it for love", som är en pampig ballad.

Och på söndag gästar hon Lotta. Deras vägar korsades för första gången redan när Jessica gick på högstadiet. Då vikarierade Lotta som musiklärare i hennes klass. Lotta kommer att gräva djupare i historien om Jessica och vi kommer också att få höra låten "Wake up" från skivan med samma namn.

Men Jessica var inte ensam om att drömma om framgångar i Fame Factory 2002. Bland aspiranterna fanns även Mathias Holmgren, som också han besöker BingoLotto till helgen. Mathias ska framföra låten "Det var dina fel jag föll för " från skivan " Tänk om jag dör nu inatt".

Lämna kylan och snön – tävla om resor till värmen

2010-02-17 | Bingo · Skriv en kommentar 

BingoLotto Bingo

Hos BingoLotto kan du varje dag till och med söndag tävla om totalt fem resor till värmen värda 5 000 kr styck. Allt du behöver göra för att kvalificera dig är att få bingo någon gång under dagen. Varje dag är det en ny tävling, så det finns anledning att spela varje dag.

Dagen efter att du har fått bingo så kommer du få ett meddelande i spelhallen. I meddelandet finns en e-postadress till vilken du skickar in en motivering. Bästa motivering vinner ett presentkort på en resa värd 5 000 kr. Plats 2-10 belönas med 100 kr att spela bingo på nätet för. Så enkelt är det!

Klart du ska vinna en resa hos BingoLotto!!

Vill du ha ett av branschens toppjobb?

2010-02-17 | Bingo · Skriv en kommentar 

JackpotCity Bingo

Hur skulle det kännas att kunna leva i Kapstaden och samtidigt arbeta med att marknadsföra bingo? Nu har du chansen att leva i en stad som ständigt pulserar och samtidigt arbeta med din hobby. Du kommer ingå i ett härligt svenskt team och arbeta med JackpotCityBingo, en av de större aktörerna på marknaden.

Tjänsten innebär bland annat:

  • Planera marknadsföringsinsatser och bidra med nya vägar att tillmötesgå kunder
  • Ta ansvar för text och copy vid speciella bingokampanjer
  • Identifiera VIP kunder och se över olika lojalitetserbjudanden.
  • Bygga relationer med affiliates och storkunder

Du behöver vara en lagspelare med positiv energi och brinna för marknadsföring. För en fullständig kravspecifikation, frågor och mer info om tjänsten mejla kundservice@jackpotcitybingo.com eller ring Christian Melin +27 731192642

MariaBingo laddar för snöbollskrig

2010-02-17 | Bingo · Skriv en kommentar 

MariaBingo Bingo

Hos MariaBingo blir det snöbollskrig onsdag och torsdag mellan 1400-1600. Det blir chattspel med vintertema, frågesport som handlar om snö och vinter - dessutom blir det dubbla chattspelsvinster.

Vem skulle du vilja träffa med din snöboll? Berätta i chatten hos MariaBingo

Betsson tar dig till Melodifestivalen

2010-02-17 | Bingo · Skriv en kommentar 

Betsson Bingo

Betsson ger dig chansen att spela bingo och därigenom nå finalen i Melodifestivalen. När du köpt 100 eller fler bingobrickor i Betsson Bingo innan den 7 mars så är du med i tävlingen av ett par exklusiva biljetter till finalen i Globen!
Vinnaren koras den 8 mars och presenteras hos Betsson och under "Vinnare"

I vinsten som gäller för två personer ingår inträde till både evengemanget och efterfesten, middagsbuffé och annat smått och gott!

Så - vem tänker du ta med?

Nästa sida »